09-04-2014, 08:36 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 09-04-2014, 08:38 PM توسط ahmadpashaei.)
مهیار جان یعنی چی؟ «
2-عبارت قرمز: یعنی من که مهندس برقم اگر برای ارشد بیام آمریکا میتونم در تابستان که وقت دارم و تعطیلم برم کار مرتبط مثلا Inside wireman یا VDV installer technician انجام بدم یا هر نوع apprenticeship مرتبطی پیدا کنم؟اینجوری باشه که پول خوبی گیر میاد! مثلا من PLC Allen Bradley رو یاد بگیرم میتونم internship or apprenticeship بگیرم؟
دانشجوهای اینترنشنال برای کار off-campusمیتونند تنها کارهای مرتبط با رشته خودشون انجام بدن (هر جایی نمیتونن کار کنن)
بنا به رشته شما مهرتهای مختلفی برای کار نیاز هست که میتونین با تقویت خودتون در اونها شانس پیدا کردن کار رو بیشتر کنید
»
1-من اگر برای ارشد بیام آمریکا میتونم در حین تحصیل بجز فاندی که دارم کار on-campus پیدا کنم؟مثلا در همون کتابخانه و غیره مستقل از فاند؟2-عبارت قرمز: یعنی من که مهندس برقم اگر برای ارشد بیام آمریکا میتونم در تابستان که وقت دارم و تعطیلم برم کار مرتبط مثلا Inside wireman یا VDV installer technician انجام بدم یا هر نوع apprenticeship مرتبطی پیدا کنم؟اینجوری باشه که پول خوبی گیر میاد! مثلا من PLC Allen Bradley رو یاد بگیرم میتونم internship or apprenticeship بگیرم؟
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم