03-04-2014, 12:22 PM
(02-04-2014, 12:31 AM)'immun' نوشته: من میخوام اپلای کنم پدرم راضین و مادرم ب هیچ وجه راضی نمیشه.
خواهرم 3 ماه هست رفتن کالیفرنا الان ک من تصمیم به رفتن گرفتم مادرم مانع شده و نمیذاره انگار اصلا آینده من واسش مهم نیست هر چی میگم اینجا آینده نیست شغل نیست امید نیست باز حرف خودشو میزنه ک فقط واسه تو نیست!
خواهش میکنم کمک کنید تا حدودی راضیش کنم
از پدرم نمیتونم کمک بخوام چون خواهرمو حمایت کرد و الان مادرم هیچ رقمه ب حرفش گوش نمیده
خواهرم هم فقط آیه یاس میخونه
خواهش میکنم هر راهی ب ذهنتون میرسه بگید
با تایید فرمایشات یوسی و مایک عزیز می خوام یه پیشتهادی کنم بهتون البته این پیشتهاد رو اخرین برگتون بدونید یعنی اگه اون روشهایی که یوسی و مایک عزیز فرمودند جواب نداد:
به خواهرتون بگین اگه ایتقد بده وشرایطت خوب نیست شاید شرایط من خوب شد(مسلما" شرایط و شخصیت شما بااون فرق داره خوب) اگه قانع نشد بهش بگین اگه این قدر بده که تو می گی خوب تو برگرد بیا پیش مامان تا تنها نباشه منم می خوام او شرایط رو تجربه کنم وتو کشور امریکا خودم رو محک بزنم. به والدینتون هم بگین که شما دارین بین منو خواهرم فرق می ذارین وازاین در باهاشون صحبت کنبن البته همون طور که گفتم ابتدا روشهای یوسی ومایک عزیز در نهایت روشی که بنده گفتم فقط به عنوان اخرین راهکار
به امید موفقیت شما وهممه ی دوستان
به خواهرتون بگین اگه ایتقد بده وشرایطت خوب نیست شاید شرایط من خوب شد(مسلما" شرایط و شخصیت شما بااون فرق داره خوب) اگه قانع نشد بهش بگین اگه این قدر بده که تو می گی خوب تو برگرد بیا پیش مامان تا تنها نباشه منم می خوام او شرایط رو تجربه کنم وتو کشور امریکا خودم رو محک بزنم. به والدینتون هم بگین که شما دارین بین منو خواهرم فرق می ذارین وازاین در باهاشون صحبت کنبن البته همون طور که گفتم ابتدا روشهای یوسی ومایک عزیز در نهایت روشی که بنده گفتم فقط به عنوان اخرین راهکار
به امید موفقیت شما وهممه ی دوستان