شاید بد نباشه اینطور قانع شون کنید که حضور شما در کنار خواهرتون برای هر دوی شما و به ویژه ایشون که در اون کشور تنها و غریب هستن بهتره و می تونید به همدیگه کمک کنید و حواستون به همدیگه باشه و خواهرتون هم از دلتنگی درمیاد. اینطوری شاید مادرتون هم کمی خیالش راحت بشه. از پدرتون هم می تونید بخواهید که این موضوع رو توضیح بدن.
(02-04-2014, 12:31 AM)'immun' نوشته: من میخوام اپلای کنم پدرم راضین و مادرم ب هیچ وجه راضی نمیشه.
خواهرم 3 ماه هست رفتن کالیفرنا الان ک من تصمیم به رفتن گرفتم مادرم مانع شده و نمیذاره انگار اصلا آینده من واسش مهم نیست هر چی میگم اینجا آینده نیست شغل نیست امید نیست باز حرف خودشو میزنه ک فقط واسه تو نیست!
خواهش میکنم کمک کنید تا حدودی راضیش کنم
از پدرم نمیتونم کمک بخوام چون خواهرمو حمایت کرد و الان مادرم هیچ رقمه ب حرفش گوش نمیده
خواهرم هم فقط آیه یاس میخونه
خواهش میکنم هر راهی ب ذهنتون میرسه بگید
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -