02-04-2014, 10:52 PM
(02-04-2014, 10:27 PM)'Madridista' نوشته: سلام
دوستان گرفتن پاسپورت ربطی به داشتن دعوتنامه و ... نداره؟
یعنی من اگر دعوتنامه هم نداشته باشم همین الان میتونم برم دنبال کارهای گرفتن پاسپورت ؟؟ اعتبار این پاسپورت تا کی هست؟
و من اگر سال بعد بخوام برای تحصیل خارج بشم، این پاسپورت که امسال برای سفر تفریحی استفاده کردم رو میتونم استفاده کنم یا باید دوباره برم دنبال گرفتن پاسپورت جدید؟
و نکته دیگه در مورد آمریکا هست. چون سفارت توی ترکیه هست، من دقیقا باید چیکار کنم؟!! با یک بار خارج رفتن (ترکیه) باز هم میشه با همین پاسپورت یکی دو هفته بعد رفت آمریکا؟
دوست من احیانا منظورت Visa نیست؟
passport رو که کشور محل تولدت که همین ایران باشه میده که ربطی به اینکه کسی برات دعوت نامه بفرسته یا نه نداره. اعتبار پاسپورت 4 سالست. تو پاسپورت قید نمیکنه برای چی شما پاسپورت گرفتی.
با همون پاسپورتی که شما داری میتونی تمام کشورهای دنیا رو بری اگه بهت ویزا دادن!!!!!
visa اجازه ورودی است که کشور مقصد به شما میده و درواقع مهری است که توی passport شما میخوره. در آمریکا حتی ویزای دانشحویی هم single و multiple داره چه برسه به ویزای دانشحویی و توریستی.
passport رو که کشور محل تولدت که همین ایران باشه میده که ربطی به اینکه کسی برات دعوت نامه بفرسته یا نه نداره. اعتبار پاسپورت 4 سالست. تو پاسپورت قید نمیکنه برای چی شما پاسپورت گرفتی.
با همون پاسپورتی که شما داری میتونی تمام کشورهای دنیا رو بری اگه بهت ویزا دادن!!!!!
visa اجازه ورودی است که کشور مقصد به شما میده و درواقع مهری است که توی passport شما میخوره. در آمریکا حتی ویزای دانشحویی هم single و multiple داره چه برسه به ویزای دانشحویی و توریستی.