(02-04-2014, 10:19 PM)'Charming' نوشته:با در نظر گرفتن نظر دوستمون yousi این رو از تجربه خودم اضافه کنم که مقاله به خصوص چاپ شده ها بیشتر واسه مخ زدن استاد و گرفتن به نوعی RA به درد میخورند...هر چند واسه پذیرش از خود دانشگاه هم بی تاثیر نیستند. ولی مورد مهمی که میتونم بگم اینه که مطمینا تاثیر نمره بالای GRE مثلا 325 یا 330 فراتر از دو تا مقاله اونم SUBMITشده هستش...
فکر میکنید چرا دانشگاهها مایل هستن فرد با معدل 18 و جی ار ای 325 رو بردارن ولی فردی با معدل لیسانس مثلا 14 و با 3 تا ISI رو برندارن؟! تازه اونم اکسپتی!حداقل تو امریکا اینطوره و دانشگاههای مختلفش هم این سیستم رو دارن.
پ.ن: با توجه به سابقه زبانی که از شما سراغ دارم به نظرم کفه ترازو بیشتر روی GRE سنگینی کنه و مقاله رو هم یکدفعه نبندین دفترش رو بلکه روی اون هم وقت بذارین.
بااحترام
خیلی ممنونم.خوب الان شما دارین بیشتر از تصور ذهنی من روی اهمیت GRE بالای به فرض 320 تاکید میکنین در قیاس با دو مقاله سابمیت شده.البته فعلا 3 تا مقاله دارم که فقط یکیشون isiخواهد بود (فعلا سابمیته) ولی به هر حال...
پس نتیجه میگیریم تنها در صورت حفظ شرایط برای کسب این نمره ی gre به اون دو مقاله بپردازم، گرچه اثرشون کمه.
خیلی ممنون.
پس نتیجه میگیریم تنها در صورت حفظ شرایط برای کسب این نمره ی gre به اون دو مقاله بپردازم، گرچه اثرشون کمه.
خیلی ممنون.
♬If you're going to San Francisco, Be sure to wear some flowers in your hair♬