01-04-2014, 02:25 AM
(15-11-2013, 06:58 PM)'سودابه لک' نوشته: باسلام من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی ترم 3 از دانشگاه علوم تحقیقات خوزستان هستم عنوان پایان ام هم تأیید شده و در شرف انجام کار های پایان نامه ام میباشم معدلم تا الان 17.78 میباشد .کارشناسی روانشناسی ام از دانشگاه پیام نور با معدل 16.15 میباشد . 13 سا ل سابقه کار با مدرک دیپلم پرستاری در شرکت نفت دارم.با 42سال سن دارم میخوام برای درجه دکترا پذیرش از یکی از دانشگاههای کاندا بگیرم البته هنوز مقاله نداشتم و آیلتس هم نگرفتم لطفا راهنمایی فرمایید با تشکر
دوست گرامی وضعیت درسی و سابقه کار شما به نظر مناسب میاد و گرفتن آیلتس 6 هم کار چندان سختی نیست فقط کمی همت و انگیزه می خواهد .... با توجه به اطلاعاتی که دادید من اینطور میبینم که شما حتی برای مهاجرت از طریق نیروی کار ماهر هم برای چند تا از استان های کانادا شرایط مناسبی را دارید که بین 2 تا 7 سال بسته به انتخاب استان و وضعیت شما ممکنه متغیر باشه طول گرفتن اقامت دائم شما ... اگر فقط برای تحصیل می خواهید بروید هم باز من نسبت به موقعیت شما خوشبین ( مخصوصا برای دانشگاه های درجه 2 ) هستم اما برای جلوگیری از هدر رفتن وقت تان ، هر چه سریعتر به یک وکیل مطمئن مهاجرت کانادا مراجعه کنید ... بیشتر این وکلا کار ویزای دانشجویی را هم انجام می دهند ... به نظرم موقعیت خوبی دارید... اما حتما با وکیل مشورت کنید تا زمان شما از دست نرود .... موفق باشید