31-03-2014, 03:22 PM
سلام
دوستان با تجربه بهتر می دونند. موارد خیلی کمی من دیدم که مشکل بر بخورنند. در مورد امریکا یک قانونی قبل از ثبت نام دارند که اگر کمک هزینه مالی بگیرید باید تا 15 آپریل به دانشگاه خبر بدهید و اجازه بگیرید ( تو یک تاپیک دیگه بحث شده) اگر بخواهید انصراف بدهید. بعد از شروع تحصیل هم تو قرار داد باید ببینید به چه صورت. من دیدم که بعضی ها می گن تا یک سال نمی تونید انصراف بدهید یا در مواردی برای کل دوره ولی در مجموع سخت گیری خیلی زیاد نیست. هر چند که بنظر من کار صحیح نیست و باعث میشه جای یک نفر دیگر بگیرید و بهتر از همون اول جایی بروید که بخواهید تا اخر ادامه بدهید.
دوستان با تجربه بهتر می دونند. موارد خیلی کمی من دیدم که مشکل بر بخورنند. در مورد امریکا یک قانونی قبل از ثبت نام دارند که اگر کمک هزینه مالی بگیرید باید تا 15 آپریل به دانشگاه خبر بدهید و اجازه بگیرید ( تو یک تاپیک دیگه بحث شده) اگر بخواهید انصراف بدهید. بعد از شروع تحصیل هم تو قرار داد باید ببینید به چه صورت. من دیدم که بعضی ها می گن تا یک سال نمی تونید انصراف بدهید یا در مواردی برای کل دوره ولی در مجموع سخت گیری خیلی زیاد نیست. هر چند که بنظر من کار صحیح نیست و باعث میشه جای یک نفر دیگر بگیرید و بهتر از همون اول جایی بروید که بخواهید تا اخر ادامه بدهید.
(31-03-2014, 02:28 PM)'butterfly' نوشته: سلام،
تو ایران وقتی در دوره روزانه یک دانشگاه سراسری تحصیل می کنیم متعهد به کار کردن و خدمت به کشور می شیم. می خوام بدونم فاند، اسکالرشیپ و یاد حقوقی که در کشورهای خارجی به یک دانشجو داده میشه ایا تعهدی براش ایجاد می کنه؟ یا اینکه این پول فقط برای انجام پژوهشی هست که دانشجو داره تحت عنوان پایان نامه اش انجام می ده؟ البته می دونم که تدریس کردن و یا انجام کارهای دانشجویی دیگه به میزان معینی در خیلی موارد به دانشجو محول میشه.
این سوال پرسیدم چون می خوام بدونم که اگر دانشجو به هر دلیلی بخواد تحصیلاتش نیمه کاره رها کنه مشکلی براش پیش میاد یا نه؟