(28-03-2014, 09:13 PM)'majid66' نوشته: سلام دوستان...من لیسانسم از دانشگاه غیرانتفاعی مشهد گرفتم رشته آموزش زبان انگلیسی معدلم ۴۷\۱۵ و قصد دارم برای یکی از دانشگاه های ایتالیا در رشته زبان شناسی در مقطع ارشد پذیرش بگیرم اگه لطف کنید کمکم کنید اسامی دانشگاه هایی که این رشته دارند در ایتالیا کدامند و اینکه اگر در آزمون آزاد سفارت بتونم نمره بالا کسب کنم و نمره IELTS بالا داشته باشم شانس گرفتن بورسیه چقدر است آیا دانشگاهی که درس خوندم بخاطر غیرانتفاعی بودنش واسم مشکل ایجاد می کنه؟؟
ببخشید اگه سوالم تکراریه آخه جوابی پیدا نکردم
سلام.دانشگاه های خوب ایتالیا چندتا بیشتر نیست و بهتره شما خوتون تو سایتشون بگردین چون کار وقتگیریه نسبتا.در مورد بورسیه رشته شما نمیدونم ولی کلا اونها بورسیه استانی نیاز محور به دانشجوهای خارجی میدن و بخش زیادی از هزینه های شما رو پوشش میده.غیرانتفاعی بودن مشکلی ایجاد نمیکنه.نگران نباشید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم