30-03-2014, 05:47 AM
بیشتر از این نمیتونم با مایک عزیز موافق باشم، واقعیت اینه که این وسوسه جلو افتادن تو زندگی با جهشی خوندن همیشه برای کسایی که تواناییش رو تو خودشون میبینن وجود داره، ولی واقعیت اینه که بنظر من فایدههاش کمتر از ایرادهاشه. زندگی فقط درس خوندن و یا در ادامهش کار کردن نیست که با یه سال جهشی خوندن بتونیم فکر کنیم پس یه سال جلو افتادیم. فقط تو یه چیز جلو رفتیم، بیشتر باعث میشه یه بخشی از زندگی نامتقارن رشد کنه، و از طرف دیگه، نگران اینکه جلو نمیافتین اگه جهشی نخونین نباشین. تو زندگی خیلی چیزها وجود داره که لازمه براش وقت گذاشت و تو اونا هم پیشرفت کرد که مایک گفتن اونایی رو که مستقیماً تو ادامه تحصیل و زندگی تو خارج کمکتون میکنه، و من اصرار کنم رو زبان و زبان و زبان، مسئله فقط یه امتحان زبان دادن و گرفتن نمره خوب نیست، که اگه آدم متمرکز کار کنه کار 3-4 ماهه، مسئله اینه که مایی که تو محدوده 20 سالگی، حالا شاید هم 2 سال زودتر یا 4 سال دیرتر میریم به یه کشور با زبان متفاوت، درهرحال زبانمون خوب نیست، تعارف هم نداره، هرچند خیلی وقتا بنظر هم بیاد خیلی خوب حرف میزنیم و همهچی رو هم میفهمیم، ولی آخرش اون مهارتی که تو بحث کردن و قانع کردن و فهموندن منظور به فارسی داریم و به این راحتیها پیدا نخواهیم کرد، برای همین بنظر من زبان خوندن به همراه آشنایی با فرهنگ کشوری که میخواین برین یه تلاش که انتها نداره و هرچی بیشتر روش وقت بذارین، تاثیر مستقیم و مشخصی رو موفقیت بعدیتون برای زندگی تو اون کشور داره، پس روی زبان خوندن وقت بذارین و مطمئن باشین در دراز مدت، تاثیرش بیشتر از 1 سال جهشی خوندنه تو موفقیتتون. و حتی موارد دیگه که مستقیماً به تحصیل مربوط نمیشه ولی مهارتها و تجربههای مفیدیه تو زندگی، مثل ادبیات و هنر و ... روی اونها هم وقت بذارین به اندازه البته و با لحاظ اولوبتها. اینکه تو یه زمینه خیلی جلو بریم، لزوماً نتیجه خوبی نداره. بجز اینکه شرایط خیلی ویژهای باشه، مسیر زندگی رو متعادل جلو رفتن معمولاً نتیجه بهتری داره..
موفق باشین.
موفق باشین.