عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش v
1 2 بعدی »
تاثیر جهشی خواندن در دبیرستان

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت خطی
تاثیر جهشی خواندن در دبیرستان
آفلاین mahmod
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-03-2014, 10:48 PM
(29-03-2014, 09:54 PM)'M1KE' نوشته: به نظرم با همون سیستم معمولی پیش برید راحت تر می تونید معدل تون رو بالا نگه دارید اگر از نظر درسی به خودتون فشار بیارین این احتمال وجود داره که نتیجه خوبی حاصل نشه. برای نمونه در دانشگاه معمولن دانشجوها ترمی 18-17 واحد بر می دارند من یک ترمی 24 واحد --که سقفش بود-- برداشتم و همون ترم کمترین معدل رو در دوران تحصیلم به دست آوردم!
با سیستم عادی که پیش برین هم می تونید به راحتی معدل تون رو بالا نگه دارید و هم اینکه برای بهبود زبان خودتون وقت بگذارید که خیلی در بحث پذیرش و موفقیت در دانشگاه های خارج از کشور تاثیر گذار هست. 
پینوشت: به شرطی که وقت آزادتون رو مثل برادرزاده من برای بازی های کامپیوتری و پلی استیشن نگذارید! زمانی که من همسن شما بودم یک چیزی بود به اسم آتاری ما خودمون رو با اون سرگرم می کردیم!

ممنون بابت اطلاعاتتون
نه اتفاقا قبلا همه وقتم سربازی بود ولی از امسال که میخوام درس بخونم برا خارج کلا هفته ای شاید یه psبزنم بازم ممنون

(29-03-2014, 09:54 PM)'M1KE' نوشته: به نظرم با همون سیستم معمولی پیش برید راحت تر می تونید معدل تون رو بالا نگه دارید اگر از نظر درسی به خودتون فشار بیارین این احتمال وجود داره که نتیجه خوبی حاصل نشه. برای نمونه در دانشگاه معمولن دانشجوها ترمی 18-17 واحد بر می دارند من یک ترمی 24 واحد --که سقفش بود-- برداشتم و همون ترم کمترین معدل رو در دوران تحصیلم به دست آوردم!
با سیستم عادی که پیش برین هم می تونید به راحتی معدل تون رو بالا نگه دارید و هم اینکه برای بهبود زبان خودتون وقت بگذارید که خیلی در بحث پذیرش و موفقیت در دانشگاه های خارج از کشور تاثیر گذار هست. 
پینوشت: به شرطی که وقت آزادتون رو مثل برادرزاده من برای بازی های کامپیوتری و پلی استیشن نگذارید! زمانی که من همسن شما بودم یک چیزی بود به اسم آتاری ما خودمون رو با اون سرگرم می کردیم!

ببخشید ولی به نظرتون این کار بده
مثلا کتابهای سال دومو در تابستون بخونیم بعد اگه با معدل بالا18.80قبول سدیم خوب سال بعدش میریم سوم اگرم قبول نشدیم کتابهای دومو پیش مطالعه کردیم  و برای سال تحصیلی مون خوبه
تنهایی بیشترین مشکلاته
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر

پیام‌های این موضوع
تاثیر جهشی خواندن در دبیرستان - توسط mahmod - 29-03-2014, 08:23 PM
RE: تاثیر جهشی خواندن در دبیرستان - توسط M1KE - 29-03-2014, 09:54 PM
RE: تاثیر جهشی خواندن در دبیرستان - توسط mahmod - 29-03-2014, 10:48 PM
RE: تاثیر جهشی خواندن در دبیرستان - توسط M1KE - 30-03-2014, 02:35 AM
RE: تاثیر جهشی خواندن در دبیرستان - توسط reza_1st - 30-03-2014, 05:47 AM
RE: تاثیر جهشی خواندن در دبیرستان - توسط مهمان - 09-10-2015, 12:16 PM

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 07-07-2025، 08:23 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی