27-03-2014, 08:33 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 27-03-2014, 08:38 PM توسط ahmadpashaei.)
سلام. به نظر منم ریاضیات کاربردی جوریه که واقعا دست آدم رو باز میذاره برای تغییر رشته به خصوص در ارشد.البته لازمه نه بهتر که شما مثلا دو سه درس تخصصی اون رشته رو بلد باشید وگرنه اذیت میشین و اینکارو باید قبل از شروع به تحصیل کرده باشید.یکی از رشته هایی که به درد ریاضی کاربردی ها می خوره مهندسی برق-کنترل و یا حتی گرایشهای بیوالکتریک و مخابرات هست (من بیشتر تاکیدم به کنترل-گرایش خودم- هست که آشنایی زیادی دارم باهاش.) ببینید الان من که خودم لیسانس کنترل دارم وقتی اومدم ارشد دچار شوک شدم (تقریبا بقیه هم همین بودن) چرا که به قول استادم باید برای همیشه دیود و ترانزیستور رو دفن کنید!! فقط ریاضیات پیچیده می خونیم و به پدیده ها به عنوان سیستم نگاه می کنیم و دنبال توابعی می گردیم که بتونن بهترین تخمین رو برای پیش بینی رفتار سیستم بدن و یا سیستم رو مدل کنن.واقعا کسی که ریاضی خونده باشه مشکلش در کنترل بسیار کم هست.همچنین میدونم که علوم کامپیوتر هم رشته ای علوم پایه هست نه مهندسی و دروس ریاضیشون در ایران بسیار زیاده و 4 واحدی(مثل ریاضی ها).
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم