11-03-2014, 10:53 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 11-03-2014, 10:54 PM توسط Leyla_Bahari.)
(11-03-2014, 01:16 AM)'Charming' نوشته:سلام
دوستان هم نظر بدن.
این مساله که مالتیپل بخواین بگیرین قضیه رو یکم سخت میکنه:
اگر زمینه هاتون از نظر خودتون حساس نیست باکو خوبه براتون...اکثرا مالتیپل هست! شانس ریجکت مصاحبه هست ولی در عوض که اگر ریجکت شدید می تونید برید آنکارا.. هر چند آنکارا وقت هاش سریع پر میشه! با توجه به اینکه شنیدم باکو بیشتر مالتیپل میده و واسه فول فاند ها هم خوبه.(دقت کنید مالتیپل خواستن شما کمی سخت میکنه قضیه رو)
کلا رشته مهندسی شیمی حساس هست ولی خوب خودتون مطمین هستید نیست دیگه اونجاش رو من نمیتونم نظر بدم بلکه دست سفارته.
کلا نباید روی مالتی پل حساب کرد زیاد. اول گرفتن ویزا بعد مالتیپل بودن مهمه.
من که خودم بودم میرفتم آنکارا. با اینکه کلیرنساش طولانیه ولی از دبی معقول تره و حتی شاید از ایروان هم. کلا باکو افراد کمی میرن چون آنچنان شناخته شده نیست ولی از قرار معلوم واسه فول فاندها و رشته غیر حساس ها خوبه.
پ.ن: تمام اینا نظرات شخصی و تجربیات و شنیده ها و حتی دیده ها هستش و در واقع توصیه اکید به یک شخص که برو قطعا فلان سفارت ممکنه مشکل زا بشه. بازم میگم من بودم میرفتم آنکارا کلا خوشنامه با اینکه کلیرنساش طولانیه ولی جواب منطقی به 16 سوال و نداشتن سابقه کار و رشته حساسی حتما باعث اپروو ویزا میشه.
باز دوستان نظر بدن جمع بندی بکنین.
در ضمن از سربازیتون نگفتین؟!
بااحترام
خیلی ممنون. در مورد سربازی خیالم راحته چون دخترم [img]images/smilies/smile.gif[/img]
برای گرفتن وقت از آنکارا حتما باید پول پرداخت کرد؟ نمیدونم شاید این سوالی که میخوام بپرسم مبتدیانه باشه، با توجه به اینکه شنیدم میشه وقت سفارت رو به صورت آنلاین به تاخیر انداخت؛ آیا میتونم هم از باکو و هم از آنکارا وقت بگیرم. اول برم باکو و در طول مدت کلیرنس هی وقت آنکارا رو بندازم عقب تا جواب باکو بیاد و اگر ریجکت شدم برم آنکارا... میشه همچین کاری؟
اینو رو به این خاطر گفتم که با توجه به صحبت تون وقت های آنکارا زود پر میشن و اگر برم باکو و ریجکت بشم ممکنه دیگه نتونم از آنکارا وقت بگیرم...
متشکرم
برای گرفتن وقت از آنکارا حتما باید پول پرداخت کرد؟ نمیدونم شاید این سوالی که میخوام بپرسم مبتدیانه باشه، با توجه به اینکه شنیدم میشه وقت سفارت رو به صورت آنلاین به تاخیر انداخت؛ آیا میتونم هم از باکو و هم از آنکارا وقت بگیرم. اول برم باکو و در طول مدت کلیرنس هی وقت آنکارا رو بندازم عقب تا جواب باکو بیاد و اگر ریجکت شدم برم آنکارا... میشه همچین کاری؟
اینو رو به این خاطر گفتم که با توجه به صحبت تون وقت های آنکارا زود پر میشن و اگر برم باکو و ریجکت بشم ممکنه دیگه نتونم از آنکارا وقت بگیرم...
متشکرم