28-02-2014, 10:33 AM
(27-02-2014, 11:19 AM)'nanock' نوشته: سلام آقا بابک،
این لینک صفحه اول US News هست و این یکی صفحه دومش. من میخواستم از یکی از دانشگاههای این دو صفحه پذیرش بگیرم رزومه رو هم اینجا پیوست کردم....البته بعضی ها اون رشته دلخواه من رو ندارن ولی اکثرا موجود هستش..... دارم یکی یکی به استاد ها ایمیل میزنم ولی فقط از دوتاشون جواب گرفتم.... حالا سوالم اینه که
1-دارم روند اپلای رو درست طی میکنم یا نه؟ منظورم اینه که زود نیست؟ فقط میخواستم بدونم کدوم استاد ها جواب میدن....
2-با توجه به اینکه من تیر تافل بدم و مهر جی آر ای و شاید آخر تابستون دفاع کنم، میتونم پاییز 2015 آمریکا باشم؟
3-من به بعضی از دانشگاههای این دو صفحه ای که آوردم خیلی علاقه دارم بخصوص اون رشته ای که داره، فقط بعضی ها زدن 3.5/4 بعضی ها هم 3/4 واسه معدل. معدل لیسانس 15.37 و ارشد ماکزیمم 16 بشه، با تافل و جی آر ای عالی و مقاله میشه جبران کرد و از یکی از اینا پذیرش گرفت؟
بسیار سپاسگذارم
۱. به نظر من الان ایمیل زدن به استادها خیلی زوده و استادها در حال حاضر دارند برای پاییز ۲۰۱۴ دانشجو میگیرند. اگر صرفا برای این که محکی بزنید ایمیل زدید، مشکلی نیست، اما به نظر من در حال حاضر زمانتون رو بیشتر روی TOEFL و GRE و معدلتون بذارید.
۲. بله، میتونید. ددلاین اغلب دانشگاهها برای پاییز ۲۰۱۵، اواخر سال میلادی ۲۰۱۴ است.
۳. این دانشگاههایی که گفتید جزو ۵۰ دانشگاه برتر امریکا هستند و پذیرش گرفتن ازشون چندان ساده نیست. به خصوص با توجه به این که معدلهای شما معمولیه و از دانشگاههای مشهور ایران هم فارغالتحصیل نشدهاید، احتمال گرفتن پذیرش و فاند از این دانشگاهها برای شما خیلی بالا نیست. با نمره GRE عالی و مقاله میشه تا حدی شانستون رو بیشتر کنید، اما من اگر جای شما باشم، دانشگاههای با رنک بیشتر هم اپلای میکنم.
۲. بله، میتونید. ددلاین اغلب دانشگاهها برای پاییز ۲۰۱۵، اواخر سال میلادی ۲۰۱۴ است.
۳. این دانشگاههایی که گفتید جزو ۵۰ دانشگاه برتر امریکا هستند و پذیرش گرفتن ازشون چندان ساده نیست. به خصوص با توجه به این که معدلهای شما معمولیه و از دانشگاههای مشهور ایران هم فارغالتحصیل نشدهاید، احتمال گرفتن پذیرش و فاند از این دانشگاهها برای شما خیلی بالا نیست. با نمره GRE عالی و مقاله میشه تا حدی شانستون رو بیشتر کنید، اما من اگر جای شما باشم، دانشگاههای با رنک بیشتر هم اپلای میکنم.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.