25-02-2014, 07:49 PM
(21-02-2014, 06:59 PM)'ali89' نوشته: با سلام
یه سوال برام پیش اومده، شاید این سوال جاش اینجا نباشه
امروز نامه پذیرش من از دانشگاه سیه نا اومده اما من نمیخوام برم،چون قصدم اینه که برم پلیتو و منتظر جواب اون دانشگاه هستم
حالا سوال من اینه که من چون سربازی نرفتم باید معافیت تحصیلی بگیرم، حالا میشه با این نامه پذیرش برای گرفتن معافیت تحصیلی استفاده کنم و زودتر پاسپورتم رو بگیرم و بعد از پذیرش از پلیتو کارای سفارت رو سریع انجام بدم؟ چون بعد از پذیرش گرفتن از پلیتو وقت خیلی کمی میمونه برای این کارا و پروسه گرفتن معافیت تحصیلی و پاسپورت.
شاید سوالم عجیب غریب باشه ولی اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
بله میتونید این کار رو بکنید... این مورد بار ها راجع بهش صحبت شده و اگه میخوندید حتما میدیدید...
باید دقت کنید که با این پذیرشِ الانتون وقتی برای معافیت و آزاد کردنِ مدرک استفاده میکنید، باید توی وزارت علوم پرونده تشکیل بدید و بعدش که خاستید یه دانشگاه دیگه برید دوباره مراجعه کنید و دانشگاهتون رو عوض کنید...
به این انجمن مراجعه کنید و تاپیک های مرتبط رو بخونید... فک کنم خیلی از سوال هاتون پاسخ داده بشه...
موفق باشید
باید دقت کنید که با این پذیرشِ الانتون وقتی برای معافیت و آزاد کردنِ مدرک استفاده میکنید، باید توی وزارت علوم پرونده تشکیل بدید و بعدش که خاستید یه دانشگاه دیگه برید دوباره مراجعه کنید و دانشگاهتون رو عوض کنید...
به این انجمن مراجعه کنید و تاپیک های مرتبط رو بخونید... فک کنم خیلی از سوال هاتون پاسخ داده بشه...
موفق باشید

راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز