24-02-2014, 10:54 PM
(24-02-2014, 10:22 AM)'Babak' نوشته:درود
با توجه به این که معدلهاتون زیاد بالا نیست، اگر هدفتون امریکا باشه باید حتما در امتحان GRE نمره خیلی خوبی بیارید تا بتونید پذیرش و فاند بگیرید. این که تعدادی مقاله ISI میتونید داشته باشید هم مفید خواهد بود و بهتون در گرفتن پذیرش کمک خواهد کرد.
در مورد نمره زبان، شما باید حداقلی رو که دانشگاه تعیین کرده بیارید. اگر موفق نشید که حداقل رو بیارید نمیتونید پذیرش بگیرید. اگر میخواهید TOEFL امتحان بدید، باید سعی کنید که ۹۰ به بالا بیارید تا بتونید حد نصاب بیشتر دانشگاهها رو داشته باشید و اگر IELTS میخواهید امتحان بدید باید ۷ بیارید.
در مورد دانشگاهها و رنج بدون نمره امتحانها نمیشه نظر داد. البته حتی اگر نمره رو داشتید، من در مورد رشته کشاورزی نمیتونم نظر دقیقی بدم چون چندان با رشته شما آشنا نیستم، اما احتمالا دوستان دیگه در انجمن امریکا میتونند بهتون کمک کنند.
ممنون از راهناییتون
زبانو مشکلی ندارم، تا اون موقع نمره های مورد نظرو میگیرم. فقط مشکل اینجاست که نمی خوام اصلا ریسک کنم و یه سال عقب بیفتم. واسه همین میخوام بدونم باید تو رنجی مد نطرم باشه و واسه چند دانشگاه مدارک بفرستم؟ چون اگه حتی دانشگاه خوب پذیرش بگیرم ولی فاند نداشته باشه به دردم نمیخوره. ترجیح میدم برم یه دانشگاه پایین تر ولی فول فاند باشه. چون متعهلم هستم و باید اونجا با همین پول زندگی 2 نفرو بچرخونم. بنطرتون شدنیه؟ با پولی که بهم بدن میشه 2 نفر زندگی کرد؟ اجازه کار خارج از دانشگاه دارم؟(منظورم اون 20 ساعت اجازه کار در هفته است) یا اینکه اگه فاند داشته باشم دیگه اجازه ندارم؟خانمم اجازه کار و ادامه تحصیل داره یا با مشکل روبه رو میشیم؟
ممنون
زبانو مشکلی ندارم، تا اون موقع نمره های مورد نظرو میگیرم. فقط مشکل اینجاست که نمی خوام اصلا ریسک کنم و یه سال عقب بیفتم. واسه همین میخوام بدونم باید تو رنجی مد نطرم باشه و واسه چند دانشگاه مدارک بفرستم؟ چون اگه حتی دانشگاه خوب پذیرش بگیرم ولی فاند نداشته باشه به دردم نمیخوره. ترجیح میدم برم یه دانشگاه پایین تر ولی فول فاند باشه. چون متعهلم هستم و باید اونجا با همین پول زندگی 2 نفرو بچرخونم. بنطرتون شدنیه؟ با پولی که بهم بدن میشه 2 نفر زندگی کرد؟ اجازه کار خارج از دانشگاه دارم؟(منظورم اون 20 ساعت اجازه کار در هفته است) یا اینکه اگه فاند داشته باشم دیگه اجازه ندارم؟خانمم اجازه کار و ادامه تحصیل داره یا با مشکل روبه رو میشیم؟
ممنون
برای کشف اقیانوس های جدید، باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید
این جهان، جهان تغییر است نه تقدیر. (آلبرت انشتین)
این جهان، جهان تغییر است نه تقدیر. (آلبرت انشتین)