03-01-2014, 11:46 PM
(03-01-2014, 12:36 AM)'lavender' نوشته: درود به همه ی دوستان.
خیلی دوست دارم بدونم بهترین investment یا سرمایه در امریکا چی هست؟
یکی می گه خونه.... یکی می گه استاک مارکت...یکی می گه خرید یه قسمتی از یه بیزینس ...شروع بیزینش خودمون... گداشتن پول در بانک و.....
به نظرتون اگه آدم یه پولی تو دستش باشه... بین 10 تا 20 هزار دلار، بهتره چه کاری باهاش انجام بده؟
خوشحال میشم نظر دوستانی که چند وقته در امریکا هستن رو بدونم.
از سرمایههای معمول که در دست افراد عادی هست (معمولا زیر یک میلیون دلار) نمیشه بدون کار کردن یا بدون ریسک سود چندانی بدست آورد. طبیعتا میتونید در استاک مارکت سرمایهگذاری کنید یا حتی تو شرکتهای تازه تاسیس و غیره پول بذارید، ولی ریسکش زیاده و احتمال این که قسمتی از سرمایه رو از دست بدید وجود داره. پول رو توی بانک هم میشه گذاشت، اما بانکهای امریکا تقریبا هیچ سودی برای پول پرداخت نمیکنند و شاید بیشترین سودی که بتونید بگیرید در حال حاضر چیزی حداکثر حدود یک درصد باشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.