29-12-2013, 11:18 PM
(29-12-2013, 11:13 PM)'elec59' نوشته:ممنون از جوابتون دوست عزیز .راستش منم در نظر دارم که از طریق یه استاد اقدام کنم و سوالمم بادر نظر گرفتن همین مورد بود . آخه یکی از آشناهامون که تو ubc هست خودش هم از طریق اپلای با استاد رفته میگه اونجا بیشتر معدل و نمره زبان مهمه و اینکه مخ یه استاد بزنی که قبولت کنه خودشم با اینکه مقاله نداشت ولی فاند خیلی خوبی گرفت که هزینه هاشو تقریبا پوشش داده .
توی هر کدوم از دانشگاه هایی که گفتم اون استادایی که در زمینه کاریشون علاقمندی دارم و هم پیدا کردم فقط 3تا سوال:
1-توی بعضی از این دانشگاه ها استادای ایرانی هم بودن تو رشته ی من که منتها با توجه به اینکه من دانشگاه آزادم و ذهنیت بدی که استادای ایرانی در مورد دانشگاه های آزاد دارن به نظرتون بهشون میل بزنم یا نه با یه استاد خارجی اپلای کنم بهتره؟
2-اگه بتونم از یه استاد RA بگیرم دقیقا باید چه کاری واسه اون استاد انجام بدم یعنی میخوام بدونم باید کاملا به اون FIELD مسلط باشم یا قبلا تو اون زمینه کار تحقیقاتی انجام داده باشم آخه همه فقط میگن علاقمندی در زمینه کاری استاد باید باشه؟
3-تو آمریکا برای فاند خوب گرفتن به نظرتون دانشگاه ها با چه رنکی رو در نظر بگیرم؟
نظر خودم رو میگم:
1- شما فارغ از ملیت به اساتیدی که زمینه کاریشون نزدیکه ایمیل بزنید ولی توصیه من به قطع فرد غیرایرانیه.
2- من RA نگرفتم خودم و زیاد اشنا نیستم ولی تا اونجا که دوستان باتجربه گفتن شما به تناسب مقدار پولی که میگیرین در ازمایشگاه استاد کار میکنین که فکر کنم ماکسیمم 20 ساعت در هفته هستش.RA واسه دانشجوهای معمولا مقاله دار و TA واسه کسایی که معدل و زبان خوب دارن داده میشه."این نوع کمک هزینه معمولا از طرف استاد به دانشجویان دکترا یا فوق لیسانس داده میشود. استادها از سازمانها یا شرکتهای مختلف جهت انجام پروژههای تحقیقاتی بودجه میگیرند و برای انجام پروژهها دانشجویان را استخدام میکنند و به آنها RA میپردازند. از آنجا که این کمک هزینه از طرف استاد به دانشجوها تعلق میگیرد، تماس گرفتن با استادها معمولا نقش مهمی در گرفتن RA دارد. "
http://www.academiacafe.com/wiki/doku.ph...9%84%DB%8C
3- بدون نمرات زبان ( جی ار ای + تافل) اصلا نمیشه نظر داد. یعنی خود دانشگاه وقتی بدون نمره زبان مدارک شما رو بررسی نکنه فکر نکنم کسی بتونه شانستون رو بگه ولی شما هدفت رو بذار رو نمره بالای به خصوص جی ار ای اگه امریکا میخواین برین.
1- شما فارغ از ملیت به اساتیدی که زمینه کاریشون نزدیکه ایمیل بزنید ولی توصیه من به قطع فرد غیرایرانیه.
2- من RA نگرفتم خودم و زیاد اشنا نیستم ولی تا اونجا که دوستان باتجربه گفتن شما به تناسب مقدار پولی که میگیرین در ازمایشگاه استاد کار میکنین که فکر کنم ماکسیمم 20 ساعت در هفته هستش.RA واسه دانشجوهای معمولا مقاله دار و TA واسه کسایی که معدل و زبان خوب دارن داده میشه."این نوع کمک هزینه معمولا از طرف استاد به دانشجویان دکترا یا فوق لیسانس داده میشود. استادها از سازمانها یا شرکتهای مختلف جهت انجام پروژههای تحقیقاتی بودجه میگیرند و برای انجام پروژهها دانشجویان را استخدام میکنند و به آنها RA میپردازند. از آنجا که این کمک هزینه از طرف استاد به دانشجوها تعلق میگیرد، تماس گرفتن با استادها معمولا نقش مهمی در گرفتن RA دارد. "
http://www.academiacafe.com/wiki/doku.ph...9%84%DB%8C
3- بدون نمرات زبان ( جی ار ای + تافل) اصلا نمیشه نظر داد. یعنی خود دانشگاه وقتی بدون نمره زبان مدارک شما رو بررسی نکنه فکر نکنم کسی بتونه شانستون رو بگه ولی شما هدفت رو بذار رو نمره بالای به خصوص جی ار ای اگه امریکا میخواین برین.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.