(27-12-2013, 03:33 PM)'alpachino10' نوشته: دوستان من برای این دانشگاه دارم اقدام میکنم. چندتا سوال داشتم:
1) برای ریپورت نمرات میگه که :
NOTE: We will accept copies of your scores for evaluation purposes, but an official copy wil l be required before you enroll.
من ریپورت کاغذی رو که ETS قرار بود برام بفرسته رو دریافت نکردم. حالا من چیو میتونم کپی کنم و واسه این دانشگاه بفرستم؟ خود پروفایل رو میشه پرینت گرفت،قبول میکنن؟ (واسه GRE هم همین جریانه. اون رو هم میشه پرینت پروفایل رو فرستاد؟)
2) ددلاین رو برای اینترنشنال ها زده June 15 ! من تا حالا هیچ دانشگاهی رو ندیده بودم که برای پذیرش پاییز ددلاینش انقده دیر باشه! جریان چیه؟ آیا برای فاند دادن هم ددلاین دیگه ای دارن یا کلا همین ددلاینه؟ (دانشکده برق)
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
دوست عزیز من یک به یک شرح بدم :
اولا بله همون رو پرینت بگیرید کپی کنید و با سایر مدارک بفرستین(منتظر نمرات رسمی نباشین) هم تافل و هم جی ار ای
بعدا اصلش رو خواهند خواست...انصافا دانشگاه خوبیه اذیت نمیکنه از اون لحاظ
بله ددلاین اینترنشنال این دانشگاه همون هستش و جزو استثنات قبلا هم گفتم هستش...
بهتره اون رو از منشی دانشکده بپرسین ببینین واسه فاند ددلاین کی هست ولی من توصیه میکنم هر چه سریع تر مدارک رو بفرستین...
در ضمن بهتره دنبال استاد هم باشین یکم سخت فاند بده بدون استاد...
بااحترام
اولا بله همون رو پرینت بگیرید کپی کنید و با سایر مدارک بفرستین(منتظر نمرات رسمی نباشین) هم تافل و هم جی ار ای
بعدا اصلش رو خواهند خواست...انصافا دانشگاه خوبیه اذیت نمیکنه از اون لحاظ
بله ددلاین اینترنشنال این دانشگاه همون هستش و جزو استثنات قبلا هم گفتم هستش...
بهتره اون رو از منشی دانشکده بپرسین ببینین واسه فاند ددلاین کی هست ولی من توصیه میکنم هر چه سریع تر مدارک رو بفرستین...
در ضمن بهتره دنبال استاد هم باشین یکم سخت فاند بده بدون استاد...
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.