عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها TOEFL آزمون iBT تجربیات آزمون‌های iBT پایگاه داده نمره TOEFL iBT

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت خطی
پایگاه داده نمره TOEFL iBT
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-12-2013, 01:57 PM
درسته حدودا 7 ماه از امتحان من میگذره اما بهتره تجربیات خودم رو قرار بدم و توضیحات کامل...
نکته مهم:سطح زبان من متوسط بود.
[font=&amp]تافل امتحان 18 می: امتحان برای بار اول و اخر![/font]
[font=&amp]Reading: 28[/font]
[font=&amp]Listening: 24[/font]
[font=&amp]Speaking: 23[/font]
[font=&amp]Writing: 29[/font]
[font=&amp]Total: 104[/font]
[font=&amp]اما بچه هایی که زبانشون متوسطه و بیشترین قسمت امتحان دهنده ها هم از همین طیف هستن یه راهنمایی واسشون میکنم خیلی به درد بخوره و بقیه راه مال خودتون.البته ممکنه یه نفر وقت کم یا زیاد داشته باشه که اونو خودش باید تنظیم کنه...ریز به ریز میگم هر قسمت امتحان تو یه بخش....[/font]
[font=&amp]1- ریدینگ: [/font]
[font=&amp]ببینید دوستان رک و پوست کنده این قسمت میتونه راحتترین قسمت واسه شما باشه فقط و فقط به شرطی که زمان رو تنظیم کنین...زمان مهمترین چالش این قسمت هست: [/font]
[font=&amp]این قسمت ممکنه شامل 3 متن 60 دقیقه ای و یا 4 متن 80 دقیقه ای باشه: [/font]
[font=&amp]شما حتما و حتما باید در نهایت کمی زمان اضافه بیارین حتی اگه چند سوال رو نزدین..میدونین چرا؟ چون شما متن رو یه بار خوندین و اگه واقعا سوال رو نمیدونین بگذرین حتما بعدا میاین با خیال اسوده میزنین و به فکر این نیستین که وای سوالای بعد چی مشه و تمرکز دقیقا دو برابر میشه[/font]
[font=&amp]منابع زیر رو ترتیب میگم هر کس تو سطح خودش میتونه عوض کنه یا اصلا نخونه:[/font]
[font=&amp]1- مهمترین قسمت لغات هستش در درجه اول 3 کتاب زیر رو بخونین:[/font]
[font=&amp]504words[/font]
[font=&amp]Essential words for the toefl[/font]
[font=&amp]Mc grawhill 400words[/font][font=&amp]اگه وقت شد [/font]
[font=&amp]2- منابع اصلی[/font]
[font=&amp]لانگمن : این کتاب نسبتا ساده هستش و میتون هشما رو راه بندازه به خصوص افراد ضعیف رو تو زبان[/font]
[font=&amp]دلتا: این کتاب سوالاش غیر استاندارده واسه ریدینگ ولی شما فقط بخونین واسه درک نه جواب دادن...من اصلا زدن تست رو از این کتاب پیشنهاد نمیکنم![/font]
[font=&amp]اکسفورد(اگه وقت شد)...اگه مشکل زمانی ندارین این کتاب رو هم بخونین تا درکتون بالا بره از موضوعات دسته بندی شده[/font]
[font=&amp]نرم افزار های کمبریج و بارونز حتما کار شه به خصوص کمبریج[/font]
[font=&amp]نرم افزار بارونز: این نرم افزار 7 تا تست داره تو کتابش هم هس فک کنم...کمی سوالاتش ممکنه ساده بیاد ولی واسه اقزایش دقت خوبه [/font]
[font=&amp]نرم افزار کمبریج: حتما زمان رو در نظر بگیرین تو تست مود و بزنین[/font]
[font=&amp]اما روش تست زدن: ببینید اصلا نباید متن رو کامل خوند ...شما باید پاراگراف اول رو بخونی و به نسبت اون بری جلو : یعنی بعد خوندن پاراگراف اول باید سوال اول رو بخونی و جواب رو بزنی و یا دوباره با مرور سریع گزینه درست رو پیدا کنی[/font]
[font=&amp]بعد بری پاراگراف دو رو بخونی بعد سوال مربوط رو بزنی[/font]
[font=&amp]ببینید دوستان شما ممکنه یه نگاه به سوال قبل از خواندن پاراگراف بکنید و ببینید که مثلا پاراگراف 3 سوال نداره و مستقیم از پاراگراف 2 رفته پاراگراف 4...یعنی سوال 2 از پاراگراف 2 و سوال 4 از پاراگراف 4...مبادا پاراگراف 3 رو نخونید!کم کمش یه نگا کلی بنداز میدونی چرا؟چون اون سوال اخر که 7 گزینه ای یا 3 گزینه ای هستش که باید 3 تا رو انتخاب کنی یکیش از همون پاراگرافی هستش که سوال نداده..پس بخونید[/font]
[font=&amp]هر سوالی رو ندونستین ولش و اخر سر برمیگردین دوباره با خیال راحت میزنین[/font]
[font=&amp]من فقط یه بار امتحان دادم حالا شایعه نشه یه دفعه ولی تا اونجایی که من از دوستان تو موسسه مرکز و حتی سایر دوستان شنیدم کمی گزینه ها طویل شده و سوالات سخت تر یعنی بعضا تا یک سطر هم رفته...منظورم اینه که تعداد کلمات گزینه ها زیاد شده و یکم وقت گیر...[/font]
[font=&amp]اخرین مطلب تو این قسمت: هر وقت استرس اومد بهتون زودی بگین تو نمودار میره نمرات...دوستان ریدینگ اگه سخته واسه همس و اگه اسونه واسه همس و نوعی رقابتیه پس نگران نباشین[/font]

[font=&amp]قسمت دوم: لیسینینگ[/font]
[font=&amp]دقت کنید اینا واسه فرد متوسط به درد بخوره[/font]
[font=&amp]نمره من انچنان بالا نیس که بیام نظر بدم ولی خوب واسه خودم که ضعیف بودم اول کار خیلی مفیده (مثل آزادی توی زندون!)[/font] [font=&amp]اولین کار اینه که باید تمام منابع رو به درستی شناسایی کرد و تمرکز رو گذاشت روی اون[/font] [font=&amp]اگه واقعا ضعیف هستید لانگ من رو شروع کنید حتی نه به عنوان تست بلکه به عنوان شنیدن و عادت دادن تا جایی که اسکریپت ها رو دقیق پوشش بدید(زمان میبره ولی نه زیاد)[/font]
[font=&amp]2- بعد لانگ من به نظر من دلتا خوبه ولی میدونین چیه؟تستهای دلتا زیاد خوب نیستن یعنی به نظر من اصلا تست هاش استاندارد نیست...دلتا رو اینجوری استفاده کن که اسکریپت ها رو باز کن از اول اولش بعد بدون نگاه کردن به اونا چند بار گوش بده به فایل صوتی بعدش نگا کن ببین چقدر فهمیدی واقعا و قضیه چی به چیه[/font] [font=&amp]پس دلتا فقط گوش دادن نه تست زدن...حتی فایلهاش رو بریزین تو گوشی موبایل گوش کنین هر وقت وقت داشتین حتی 10 دقیقه...مشکل اصلی دلتا که مشکل هم نمیشه گفت سرعت کمی زیاد و طرز بیان گوینده هست که عمدا صداش رو میخوره!![/font]
[font=&amp]بعد اون نوبتی هم باشه نوبت کتاب دوست داشتنی [/font][font=&amp]Mastering skill for the toefl[/font][font=&amp]هستش [/font] [font=&amp]دوستان این کتاب درسته معروف نیست ولی دوستان توجه کنند که کتاب خیلی خوبیه که تو بخش های بعد توضیح میدم راجع بهش...حتما اسکریپت ها رو هم نگا کنین و مقایسه کنین[/font]
[font=&amp]بعد اینا نرم افزار بارونز و کمبریج هستش که دیگه اماده تست زدن میشید درسته که بارونز کمی سوالاتش راحته نسبتا ولی حتما نوشته هارو با اسکریپت ها مقایسه کنید ...لازم نیس خودش باشه ببینید اون قسمت های های لایت شده رو نوشتین شما هم یا نه؟[/font] [font=&amp]آکسفورد رو توصیه نمیکنم واسه لیسینینگ...[/font]
[font=&amp]در نهایت هم تی پی او ها هستش که حتما یه ماه قبل امتحان شروع کنید که شلیک نهایی هستش هر چند سرعتش کمی کمتر از اصلی هستش اگه تونستین یکم سرعت رو بالا ببرین[/font]
[font=&amp]دوستان تو امتحانی که من دادم احساس کردم تعداد سوالات دو گزینه ای زیاد شده و حتی سه گزینه ای هم بود منظورم دو سه تا بود[/font] [font=&amp]پس اماده باشید
و اما نکته اصلص نحوه نت برداری هستش: نت برداری کاملا باید با دقت باشه یعنی همه چی رو نباید نوشت...بعضی کتابای بالا و حتی نرم افزار ها قسمت های مهم رو های لایت کردن حتما نوشته رو از اونا چک کنین[/font] [font=&amp]البته من خودم بلاخره نتونستم این رو پیاده کنم و چون دستم خیلی سریع هستش کمکم کرد[/font] [font=&amp]البته بعضا کاغذ رو نمیتونستم بخونم خودم که این ور اونور میکردم که ناظر تذکر داد!!![/font]
ببینید تنها راه حل واسه لیسینینگ شنیدن زیاد به خصوص شب قبل از خوابه طوری که ادم رو به خواب ببره!با هدفون همون چیزایی که شنیدین رو شبش گوش کنین تا تکرار بشه خیلی خوبه...این روش البته واسه اونایی هستش که مثل من ضعیف بودن یا هستن....تنها عامل کم شدن نمره من تو این بخش به نظر من زیاد بودن سوالات چند گزینه ای بود و کمی هم تمرکز از بین میره...
ادامه دارد...
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر

پیام‌های این موضوع
پایگاه داده نمره TOEFL iBT - توسط Pejman - 19-01-2011, 11:23 PM
RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - توسط Pejman - 10-02-2011, 09:54 PM
RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - توسط maryam4312 - 25-09-2012, 11:05 PM
RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - توسط nobuddy - 03-10-2012, 12:09 PM
RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - توسط شهروز - 04-04-2013, 02:36 PM
RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - توسط MaMi - 30-04-2013, 08:45 PM
RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - توسط salimian - 05-12-2013, 02:47 AM
RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - توسط GordAfarid - 24-12-2013, 01:21 PM
RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - توسط Torkan - 24-12-2013, 01:57 PM
RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - توسط spring64 - 04-03-2014, 11:49 PM
RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - توسط spring64 - 05-03-2014, 01:26 PM
RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - توسط spring64 - 07-03-2014, 06:14 PM
RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - توسط spring64 - 08-03-2014, 01:36 AM
RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - توسط Glee - 08-03-2014, 05:58 PM
RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - توسط raminz - 23-12-2015, 01:44 PM
RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - توسط raminz - 23-12-2015, 01:45 PM
RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - توسط fatima204 - 24-04-2017, 11:47 PM
RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - توسط szeinalilathori - 01-06-2017, 03:39 AM
RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - توسط pegyyy - 05-10-2017, 10:54 PM
RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - توسط automotive - 13-02-2020, 11:05 AM
RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - توسط automotive - 13-02-2020, 11:23 AM
RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - توسط automotive - 24-12-2021, 09:12 PM
[برش] بهترین تجربه شخصی شما در کسب نمره خوب TOEFL iBT - توسط sheikheshahr - 24-10-2015, 01:52 PM