(20-12-2013, 01:10 PM)'alpachino10' نوشته:شما حرفتون متین و کاملا درسته. شاید من دارم خیلی بیش از حد حساسیت نشون میدم. نمیدونم شاید این حساسیت هم معلول همین فشار مراحل اپلای باشه. به قول شما آدم باید با امید به پیش بره.
خیلی ممنونم دوست خوبم بخاطر کمکت و... بازم مثل همیشه روحیه ای که به آدم میدی
بسیار عذر میخوام دوست عزیز
به خاطر سوال شما این رو اینجا مطرح میکنم اگر مدیرا صلاح دیدن انتقال بدن
اساسا کلیرنس موضوع بسیار پیچیده و متاثر از عوامل گوناگونی ست که به سادگی نمیشه الگوریتم مشخصی براش ارایه کرد. موارد زیادی مشابه شما بودن که با بازه کلیرنس طولانی تر هم داشتن و در پایان هم نتیجه گرفتن و یا....
البته این فرد یکم فرق داره با کیس شما ولی خوب دیگه گفتم بذارم ببینین.
background یک فرد:
مدرک کارشناسی و ارشد ریاضی محض از شریف
پذیرش دکتری برق هست فول فاند
بدون سربازی و سابقه کار و ر
ریسرچ هم کاملا ریاضی هست...
ایشون همین امروز ریجکت شد بعد دقیقا 179 روز کلیرنس!
میبینید اصلا چیز حساسی نداره تو رزومه فقط اونا احساس کردن طرف داره میره احتمالا هر طور شده امریکا و شک کردن.
مورد مشابه دیگه هم بوده که بعدا میذارم اطلاعاتش رو که طرف واسه ارشد مجدد پذیرش گرفت از رشته مدیریت به ریاضی که ویزا گرفت.
پ.ن: بهتره راه خودتون رو ادامه بدید و ببینید امریکا رفتن واستون مهمتره یا اون اون رشته ای که عاشقش هستین...اصلا هم دلیل نداره این دو مساله رو به هم ربط بدید(یعنی تاثیر فوق مجدد رو ویزا و ...)به خصوص که شما ظاهرا میگید تو یک رشته ولی زمینه دیگه قصد ادامه یا فوق مجدد رو دارید...
هرچند امیدوارم هر دو باهم بشه و خبرهای خوش رو سالهای بعد بشنویم.[img]images/smilies/smile.gif[/img]
بااحترام
به خاطر سوال شما این رو اینجا مطرح میکنم اگر مدیرا صلاح دیدن انتقال بدن
اساسا کلیرنس موضوع بسیار پیچیده و متاثر از عوامل گوناگونی ست که به سادگی نمیشه الگوریتم مشخصی براش ارایه کرد. موارد زیادی مشابه شما بودن که با بازه کلیرنس طولانی تر هم داشتن و در پایان هم نتیجه گرفتن و یا....
البته این فرد یکم فرق داره با کیس شما ولی خوب دیگه گفتم بذارم ببینین.
background یک فرد:
مدرک کارشناسی و ارشد ریاضی محض از شریف
پذیرش دکتری برق هست فول فاند
بدون سربازی و سابقه کار و ر
ریسرچ هم کاملا ریاضی هست...
ایشون همین امروز ریجکت شد بعد دقیقا 179 روز کلیرنس!
میبینید اصلا چیز حساسی نداره تو رزومه فقط اونا احساس کردن طرف داره میره احتمالا هر طور شده امریکا و شک کردن.
مورد مشابه دیگه هم بوده که بعدا میذارم اطلاعاتش رو که طرف واسه ارشد مجدد پذیرش گرفت از رشته مدیریت به ریاضی که ویزا گرفت.
پ.ن: بهتره راه خودتون رو ادامه بدید و ببینید امریکا رفتن واستون مهمتره یا اون اون رشته ای که عاشقش هستین...اصلا هم دلیل نداره این دو مساله رو به هم ربط بدید(یعنی تاثیر فوق مجدد رو ویزا و ...)به خصوص که شما ظاهرا میگید تو یک رشته ولی زمینه دیگه قصد ادامه یا فوق مجدد رو دارید...
هرچند امیدوارم هر دو باهم بشه و خبرهای خوش رو سالهای بعد بشنویم.[img]images/smilies/smile.gif[/img]
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.