(09-12-2013, 03:28 PM)'soniasa' نوشته: سلام
من به تازگی آزمون تعیین سطح یکی از اموزشگاه های معتبر تافل رو دادم بدون اینکه چیزی دقیق و حساب شده خونده باشم و اولین بار امتحان دادم (35 دقیقه هم دیر رسیدم متاسفانه) و خلاصه نمره ام 72 شد.
1- می خواستم نظر شما دوستانم رو در خصوص این نمره بدونم ( از نظر وضعیت زبانم ) با این فرض که من می خوام نمره بالای 100 رو تلاش کنم و به امید خا حتما بدست بیارم.
2- اینکه آیا به نظرتون 3 ماهه زمستون برای رسوندن نمره 72 به بالای 100 کافیست یا نه؟
تشکر از توجهتون
دوست عزیز اسپیکینگ بالا بردن نمرش یکم سخته ولی ریدینگ و به خصوص رایتینگ با تمرین میتونین به راحتی نمره رو بالا ببری
البته نقش listening همونطور که michael گرامی هم گفت خیلی مهمه چون نصف امتحان در واقع لیسینینگ هستش/...شما تمرکزت بیشتر روی اون باشه و رایتینگ تا نمره رو بالا بکشی
اینکه 3 ماه کمه رو نمیشه گفت ولی باید زمان زیاد بذاری
یکی ممکنه 10 ساعت کار کنه یکی 1 ساعت در روز
در ضمن امتحان ازمایشی بیشتر به خاطر این هست که استرس کم بشه تو امتحان اصلی وگرنه خود من یادمه اون زمون لیسینینگ امتحان ازمایشی شد نمره رایتینگ امتحان اصلیم و رایتینگ امتحان اصلیم شد لیسینینگ ازمایشی!
در ضمن tpo یادت نره که معجزس
البته نقش listening همونطور که michael گرامی هم گفت خیلی مهمه چون نصف امتحان در واقع لیسینینگ هستش/...شما تمرکزت بیشتر روی اون باشه و رایتینگ تا نمره رو بالا بکشی
اینکه 3 ماه کمه رو نمیشه گفت ولی باید زمان زیاد بذاری
یکی ممکنه 10 ساعت کار کنه یکی 1 ساعت در روز
در ضمن امتحان ازمایشی بیشتر به خاطر این هست که استرس کم بشه تو امتحان اصلی وگرنه خود من یادمه اون زمون لیسینینگ امتحان ازمایشی شد نمره رایتینگ امتحان اصلیم و رایتینگ امتحان اصلیم شد لیسینینگ ازمایشی!

ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.