09-12-2013, 01:42 PM
(08-12-2013, 07:14 PM)'tannazjhn' نوشته: سلام دوستان
این sop منه ولی این اولین بار هست که sop نوشتم و احساس می کنم از نظر علمی و تخصصی و هم چنین زبان مشکل داره. دوست دارم بدونم چی کار کنم تا سطح زبانش بالا تر بره +non native mistake هاش رو لطفا کنید و به من بگید+ چه مطالبی اضافه کنم تا از نظر علمی هم تخصصی تر بشه.
از همکاری همه شما ممنونم
چند نكته موقع خوندن به نظرم اومد:
متنتون زيادي طولاني بود. بيشتر دانشگاه ها محدوديت قرار مي دن (دو صفحه، 500 كلمه ...) و اگر بيشتر باشه نخونده رد مي شه.
توضيحات حاشيه اي زياد از حد داريد، نخواستم تو اولين تصحيح همه رو علامت بذارم ولي قسمت هاي قابل حذف زيادند.
نام بردن از اساتيد متعدد دانشگاه مگر اينكه در رشتتون رسم باشه يا خود دانشگاه خواسته باشه زياد انجام نمي شه.
يه مقدار جابجايي در متن لازم هست چون الان خيلي نظم نداره (مثلا نظم زماني يا اهميت كاراها)
به جاي گذاشتن عنوان و امضا بهتره "T... statement of purpose" بالاي همه صفحات قرار بگيره (از امكانات كادربندي ورد استفاده كنيد)
حتما بخش sop دانشگاه مقصد رو بخونيد تا بدونيد دقيقا چه نكاتي مورد نظرشون هست.
چند sop مربوط به رشتتون رو بخونيد (معمولا نمونه در سايت ها هست)
همه بخش هاي اين موضوع را هم بخونيد
فراموش هم نكنيد كه نوشتن sop خيلي وقت و حوصله مي خواد و بايد چندين بار بنويسيد و به اساتيد يا آدم هاي داراي اطلاعات ديگه بديد و تكه تكه شدن و از نو ساخته شدنش رو ببينيد تا تازه شبيه sop بشه.
اينها نظرات شخصي من هستند
با آرزوي موفقيت
متنتون زيادي طولاني بود. بيشتر دانشگاه ها محدوديت قرار مي دن (دو صفحه، 500 كلمه ...) و اگر بيشتر باشه نخونده رد مي شه.
توضيحات حاشيه اي زياد از حد داريد، نخواستم تو اولين تصحيح همه رو علامت بذارم ولي قسمت هاي قابل حذف زيادند.
نام بردن از اساتيد متعدد دانشگاه مگر اينكه در رشتتون رسم باشه يا خود دانشگاه خواسته باشه زياد انجام نمي شه.
يه مقدار جابجايي در متن لازم هست چون الان خيلي نظم نداره (مثلا نظم زماني يا اهميت كاراها)
به جاي گذاشتن عنوان و امضا بهتره "T... statement of purpose" بالاي همه صفحات قرار بگيره (از امكانات كادربندي ورد استفاده كنيد)
حتما بخش sop دانشگاه مقصد رو بخونيد تا بدونيد دقيقا چه نكاتي مورد نظرشون هست.
چند sop مربوط به رشتتون رو بخونيد (معمولا نمونه در سايت ها هست)
همه بخش هاي اين موضوع را هم بخونيد
فراموش هم نكنيد كه نوشتن sop خيلي وقت و حوصله مي خواد و بايد چندين بار بنويسيد و به اساتيد يا آدم هاي داراي اطلاعات ديگه بديد و تكه تكه شدن و از نو ساخته شدنش رو ببينيد تا تازه شبيه sop بشه.
اينها نظرات شخصي من هستند
با آرزوي موفقيت
Whether you think you can or can't, you are right