09-12-2013, 09:59 AM
(08-12-2013, 07:44 PM)'pama' نوشته:ممنونم مهیار عزیز از وقتی که برای پاسخ کاملتون گذاشتید.
بله دقیقا حق با شماست، همونطور که شما دقیقا برای هر موضوع آدرس دادید، میشه عناوینی رو که شما اشاره کردید، بنا به نیاز؛ بهش تو انجمن دسترسی پیدا کرد، منتها من فکر میکنم تاپیکهایی که شما فرمودید PhD و Master رو به صورت ادغام شده و با هم داره،که به قول شما میشه اختصاصی سازی کرد و PhD و Master رو از هم تفکیک کرد.
از طرفی هم فرمایش شما کاملا درسته و این نکته رو هم باید در نظر گرفت که پوزیشن های پایین برای مستر آمریکا میتونه باعث شه که این تاپیکها خیلی جلو نرن...
من هدفم اینه که ما یک بخش کاملا جدا برای مستر داشته باشیم که تفکیک شده از PhD باشه، و توش پوزیشن های ارائه شده برای مستر برای هر رشته معرفی و بررسی بشن و از اونجاییکه به قول شما این پوزیشن ها از لحاظ فراوانی خیلی زیاد نیستند میشه همه مسائل مربوط به اون مثل بحث فاند و ددلاین و موقعیت جغرافیایی و غیره رو در یک تاپیک بررسی کرد، یا اینکه حتی تنها یک تاپیک فعلا باز بشه برای اینکه همه پوزیشنهایی که به ددلاین امسال میخورن (برای همه رشته ها) توش معرفی بشه، و اگر در آینده این تاپیک خیلی شلوغ شد و پیشروی زیادی داشت میشه از منظر رشته یا ایالت یا هر چیز دیگه ای که شما صلاح بدونید اون رو تفکیک به تاپیکهای جداگانه کرد، نظرتون چیه؟
برای مثال فرمتی که برای همین یه تاپیک میشه در نظر گرفت میتونه به این صورت باشه:
1. ایالت مربوطه
2. رنکینگ دانشگاه
3. رشته یا گرایش مورد نظر جهت معرفی
4. رنک رشته مورد نظر
5. بحث فاند
6. شرایط زندگی بدون فاند یا کار دانشجویی در شهر مورد نظر(طبق پیشنهاد مهیار عزیز)
7. مینیمم های مورد نظر( اعم از تافل و جی آر ای و غیره)
8. فرضا زمینه های به روزی و تاپی که اون دانشگاه در گرایش معرفی شده روش فوکوس کرده یا کار میکنه
و موارد دیگه ای که به صلاح دید شما میشه از این لیست حذف یا بهش اضافه کرد.
خوشحال میشم سایر دوستان هم نظر و پیشنهاداتشون رو ارائه بدند تا مدیران محترم راحتتر بتونن تصمیم بگیرند.
من با پاسخهای مهیار گرامی موافقم. در عین حال با دیدن این پست اخیر شما، منظور شما رو بهتر متوجه شدم.
پیشنهاد شما، پیشنهاد بدی نیست و به قول شما میشه یک تاپیک که حالت دیتابیس گونه داشته باشه ایجاد کرد و هر پستش اطلاعاتی که شما گفتید رو پوشش بده، فقط این رو در نظر داشته باشید که احتمالا مشارکت زیادی ار طرف سایر کاربران برای تکمیل این چنین تاپیکی وجود نخواهد داشت و ناچار خود شما و احیانا یکی دو کاربر فعال دیگه عمده مطالب رو باید درش وارد کنید. اگر فکر میکنید که شما فرصت این رو دارید که چنین تاپیکی رو هدایت کنید و بیشتر اطلاعاتش رو درش وارد کنید، قطعا میتونه مفید باشه.
پیشنهاد شما، پیشنهاد بدی نیست و به قول شما میشه یک تاپیک که حالت دیتابیس گونه داشته باشه ایجاد کرد و هر پستش اطلاعاتی که شما گفتید رو پوشش بده، فقط این رو در نظر داشته باشید که احتمالا مشارکت زیادی ار طرف سایر کاربران برای تکمیل این چنین تاپیکی وجود نخواهد داشت و ناچار خود شما و احیانا یکی دو کاربر فعال دیگه عمده مطالب رو باید درش وارد کنید. اگر فکر میکنید که شما فرصت این رو دارید که چنین تاپیکی رو هدایت کنید و بیشتر اطلاعاتش رو درش وارد کنید، قطعا میتونه مفید باشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.