19-11-2013, 10:39 AM
(19-11-2013, 03:16 AM)'mahgh66' نوشته: با سلام و خسته نباشید
من کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی هستم با معدل 17/53 فارغ التحصیل شدم، رتبه 1 دانشگاه مون بودم و چندین مقاله بین المللی دارم، البته نمی دونم این موارد تاثیری دارد یا نه؟ از طرفی در زمینه زبان هنوز اقدامی نکردم و تو این زمینه ضعیف ام، می خواستم نطرتونو در این مورد بدونم که انگلیسی بخونم یا اساسا آلمانی رو شروع کنم؟ و اینکه اگه آلمانی بخونم گزینه هامو محدود نمی کنه؟ و اینکه حتما می خوام فاند بشم.... می خواستم درصد موفقیت مو بدونم
با تشکر
دروود بر شما.
دوست عزیز، شما معدل کارشناسی خودتون رو ذکر نکردی! با فرض بالای 15-16 بودن شانست بالا خواهد بود، بیشتر دوره های مدیریت در مقطع دکتری به زبان انگلیسی خواهد بود بنابراین داشتن نمره بالا حائز اهمیته، ضمن اینکه برخی از business school های خوب در المان نمره GMAT هم از شما اخذ میکنند. بهتره قبل از اقدام از حداقل های پذیرش در هر دانشگاه اطلاع کسب کنی. ضمن اینکه موقعیت خالی برای دوره دکتری و تماس با اساتید خیلی فکتورهای مهمیه که بتونی شانس فاند رو هم بالا ببری.
در پایان بدلیل اینکه در کشوری غیر انگلیسی تشریف خواهید برد بهتره در پی یادگیری زبانش هم باشی.
ازاد اندیش باشی
دوست عزیز، شما معدل کارشناسی خودتون رو ذکر نکردی! با فرض بالای 15-16 بودن شانست بالا خواهد بود، بیشتر دوره های مدیریت در مقطع دکتری به زبان انگلیسی خواهد بود بنابراین داشتن نمره بالا حائز اهمیته، ضمن اینکه برخی از business school های خوب در المان نمره GMAT هم از شما اخذ میکنند. بهتره قبل از اقدام از حداقل های پذیرش در هر دانشگاه اطلاع کسب کنی. ضمن اینکه موقعیت خالی برای دوره دکتری و تماس با اساتید خیلی فکتورهای مهمیه که بتونی شانس فاند رو هم بالا ببری.
در پایان بدلیل اینکه در کشوری غیر انگلیسی تشریف خواهید برد بهتره در پی یادگیری زبانش هم باشی.
ازاد اندیش باشی
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public