عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
اهمیت سابقه کاری و TA بودن و سایر تخصص ها در ایران در گرفتن فاند

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت خطی
اهمیت سابقه کاری و TA بودن و سایر تخصص ها در ایران در گرفتن فاند
آفلاین mgorji
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-11-2013, 01:49 PM
سلام دوستان
راستش من موضوع اهمیت مقاله رو در رزومه برای گرفتن پذیرش دیدم در اون جا در رابطه با نمرات زبان هم بحث شده بود و متوجه شدم که در درجه اول معدل و نمرات زبان خیلی مهم هستند، ولی از نقش سابقه کار مرتبط با رشته، حل تمرین و همکاری با اساتید و گذراندن دوره های تخصصی در رابطه با رشته تحصیلی حرفی نبود یا خیلی کمرنگ بود.
برای همین این تاپیک رو ایجاد کردم تا دوستان با تجربه تر لطف کنند و اگر اطلاعاتی در این زمینه دارند بقیه رو هم مطلع کنند تا ی وقت کسی وقتش رو بیهوده صرف فعالیت های بی اهمیت نکنه و از سایر موارد ضروری یا حتی با اهمیت تر غافل بشه!
با تشکر

مثلا من خودم الان شاغل نیستم دارم زبان می خونم و کار تحقیقی می کنم و قصد دارم برای دکترا که حتما با فاند باشه اقدام کنم. خدا رو شکر معدل کارشناسی و ارشدم بالای 18 هست و ی چند مورد مقاله داخلی و خارجی اکسپت یا پابلیش شده هم دارم. متاسفانه به هر دری زدم و می زنم کار مرتبط نشده پیدا کنم. حالا می خوام ببینم برای بهتر کردن رزومه ام آیا ارزش داره حتی شده بدون دستمزد برم برای استاد راهنمای خودم تمرین حل کنم یا مثلا بهتره که برم دوره های مرتبط با رشته ام رو بگذرونم یا بازم دنبال کار باشم؟
همه هدفم اینه که وقتم به بطالت نگذره و تا مدارک زبان و غیره آماده بشه به بهترین شکل رزومه ام رو بهتر کنم.
دوستانی که با من دغدغه مشترک دارند و یا مطلع هستند لطفا راهنمایی کنند[img]images/smilies/confused.gif[/img]. ممنون 
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر

پیام‌های این موضوع
اهمیت سابقه کاری و TA بودن و سایر تخصص ها در ایران در گرفتن فاند - توسط mgorji - 16-11-2013, 01:49 PM
RE: اهمیت سابقه کاری و TA بودن و سایر تخصص ها در ایران در گرفتن فاند - توسط فرید - 16-11-2013, 03:13 PM
RE: اهمیت سابقه کاری و TA بودن و سایر تخصص ها در ایران در گرفتن فاند - توسط Leopold - 16-11-2013, 03:37 PM
RE: اهمیت سابقه کاری و TA بودن و سایر تخصص ها در ایران در گرفتن فاند - توسط volcano_67855 - 22-02-2014, 10:10 PM
RE: اهمیت سابقه کاری و TA بودن و سایر تخصص ها در ایران در گرفتن فاند - توسط فرید - 22-02-2014, 11:24 PM
RE: اهمیت سابقه کاری و TA بودن و سایر تخصص ها در ایران در گرفتن فاند - توسط mgorji - 24-07-2014, 08:25 PM
RE: اهمیت سابقه کاری و TA بودن و سایر تخصص ها در ایران در گرفتن فاند - توسط saaaaam - 24-07-2014, 09:08 PM
RE: اهمیت سابقه کاری و TA بودن و سایر تخصص ها در ایران در گرفتن فاند - توسط mgorji - 24-07-2014, 09:51 PM
RE: اهمیت سابقه کاری و TA بودن و سایر تخصص ها در ایران در گرفتن فاند - توسط saaaaam - 24-07-2014, 10:45 PM
RE: اهمیت سابقه کاری و TA بودن و سایر تخصص ها در ایران در گرفتن فاند - توسط mgorji - 25-07-2014, 12:07 PM