15-11-2013, 05:41 PM
(15-11-2013, 03:54 PM)'arash126' نوشته: سلام دوستان عزیز
من 39سال سن دارم درآمدی خالص معادل 4میلیون در ایران دارم دارای مدرک کارشناسی ارشد حسابداری دارائی حدود500میلیون دارای 2فرزند یکی 17ساله ودیگیری4ساله سوالم اینست1- آیا مهاجرت به آمریکا برایم بهتر است یا زندگی در ایران؟
2-آیابا دوفرزند با آورده حدود70هزار در سال اول میتوانم از مشکلات مهاجرت کم کنم؟
3-زندگی در کدام شهر آمریکابرایم بهتر است؟
لطفا اگر دوستان نظری دارند برایم ارسال فرمایند با توجه به این موضوع که من میتوانم گرین کارت آمریکا را بگیرم(برنده لاتاری)و همچنین دارای پست دولتی می باشم؟
درود.
راستش من فکر می کنم با سن 39 سال اگر بخواید مهاجرت کنید فقط برای آینده ی فرزندانتون هست...نه برای شما....
بستگی داره الان از زندگیتون توی ایران لذت میبرید یا نه.... و خیلی چیز های دیگه.
برای کار حسابداری قوانین مالیاتی و اقتصادی امریکا زمین تا آسمون با ایران فرق داره و برای کار خوب حسابداری باید مدرک CP داشته باشید.
70 هزار دلار برای سال اول زیاد هم هست. البته بستگی داره کدوم شهر بخواید برید...چه جور خونه ای بخواید بگیرید و مخارجتون چه طوری باشه.
بعضی از پست های دولتی امریکا سیتزین شیپ می خواد.
راستش من فکر می کنم با سن 39 سال اگر بخواید مهاجرت کنید فقط برای آینده ی فرزندانتون هست...نه برای شما....
بستگی داره الان از زندگیتون توی ایران لذت میبرید یا نه.... و خیلی چیز های دیگه.
برای کار حسابداری قوانین مالیاتی و اقتصادی امریکا زمین تا آسمون با ایران فرق داره و برای کار خوب حسابداری باید مدرک CP داشته باشید.
70 هزار دلار برای سال اول زیاد هم هست. البته بستگی داره کدوم شهر بخواید برید...چه جور خونه ای بخواید بگیرید و مخارجتون چه طوری باشه.
بعضی از پست های دولتی امریکا سیتزین شیپ می خواد.
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ... ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ
♥♫ listen ♥♫ L
گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]♥♫ listen ♥♫ L