عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت تحصیلی چه زمانی برای دریافت پاسپورت اقدام کنم؟

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت خطی
چه زمانی برای دریافت پاسپورت اقدام کنم؟
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-11-2013, 09:51 AM (آخرین تغییر در ارسال: 14-11-2013, 09:52 AM توسط M1KE.)
شما تا زمانی که در حال تحصیل باشید به بهانه‌های مختلف مثل شرکت در امتحان آیلتس یا GRE و همین طور سفرهای زیارتی می‌تونید از دانشگاه نامه اجازه خروج از کشور بگیرید که این نامه را دانشگاه به وزارت علوم داده و پس از تایید وزارت علوم شما نامه را می‌برید نظام وظیفه و آنها هم بعد از گذاشتن وثیقه حدودا ۸ میلیون تومانی توسط شما در حسابی که معرفی می‌کنند به اندازه‌ای که روی نامه قید شده باشه (حدود ۱ ماه برای این نوع سفرهای آکادمیک یا زیارتی) به شما مجوز خروج داده می شود. مجوز خروج نظام وظیفه را همراه بقیه مدارک تشکیل پرونده گذرنامه که داشته باشید می‌توانید گذرنامه بگیرید با این حال فقط در مقطع موردنظر می‌توانید خارج شوید اگر دیرتر وارد شوید وثیقه را برمی‌دارند. یعنی اگر صرفا بخواهید گذرنامه بگیرید ولی خارج نروید می‌توانید مجوز را که گرفتید و گذرنامه را گرفتید به سفر نروید و چند روز مانده به ابطال بازه زمانی موردنظر بروید و وثیقه را بردارید و اگر پرسیدند چرا نرفتید بگویید پیشمان شدید یا هم که آزمونی که قرار بود بروید به زمان دیگری موکول شده و دوباره وثیقه را بردارید مشکلی ندارد. البته در این شیوه که نخواهید خارج بروید فکر می‌کنم یک زحمت اضافی هم باید بکشید آن هم اینکه یک نامه ابطال مجوز خروج از طرف نظام وظیفه به گذرنامه ببرید که در واقع بعد از گرفتن وثیقه خارج نشوید. ولی اگر خارج رفته باشید و برگشته باشید نیازی به این کار هم نیست.

طبیعی است در صورتی که برای مقطع بالاتر قبول شده باشید این مجوز هم بلند مدت‌تر خواهد بود. با این حال وقتی درستان تمام شود یعنی آخرین واحد را که معمولا پایان نامه است دفاع کنید دانشگاه به احتمال زیاد دیگر به شما مجوزهای کوتاه مدت نمی‌دهد. کوتاه مدت‌ها برای زمان تحصیل و بلند مدت‌ها را هم در صورتی که برای مقطع بالاتر پذیرش داشته باشید می‌دهند.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر

پیام‌های این موضوع
چه زمانی برای دریافت پاسپورت اقدام کنم؟ - توسط civil2015 - 10-12-2011, 09:30 PM
RE: چه زمانی برای دریافت پاسپورت اقدام کنم؟ - توسط Bahram - 12-12-2011, 05:53 AM
RE: چه زمانی برای دریافت پاسپورت اقدام کنم؟ - توسط Faraz - 12-12-2011, 06:12 AM
RE: چه زمانی برای دریافت پاسپورت اقدام کنم؟ - توسط k24 - 14-11-2013, 09:18 AM
RE: چه زمانی برای دریافت پاسپورت اقدام کنم؟ - توسط M1KE - 14-11-2013, 09:51 AM
RE: چه زمانی برای دریافت پاسپورت اقدام کنم؟ - توسط M1KE - 01-04-2014, 07:28 PM
RE: چه زمانی برای دریافت پاسپورت اقدام کنم؟ - توسط behnamnj - 21-12-2014, 01:40 PM
[برش] مدارک مورد نیاز برای سفارت - توسط Sadegh.rahimi - 18-10-2013, 05:23 PM
[برش] این سوال را در کدام قسمت فروم بپرسم؟ - توسط nanock - 01-04-2014, 05:26 PM

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 13-07-2025، 04:53 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی