13-11-2013, 09:02 PM
(13-11-2013, 08:34 PM)'nena' نوشته:سلاممن کارشناسی الکترونیک دارم با معدل 12.37 کارشناسی ارشدم مکاترونیکه بامعدل 18.93 جفتشم دانشگاه آزاد.دوتا مقاله کنفرانس دارم یه خارجی ieeeیه داخلی معتبر و یه علمی پژوهشی انگلیسی، آیلتس هنوز امتحان ندادم بنظر شما با یه نمره آیلتس بالا و یه آی اس آی با ضریب تاثیر حدود 0.5 یا بیشتر اگه بتونم بدم شانس گرفتن فاند از دانشگاههای کانادا برای من چقدر هست؟ممنون
سلام
نمیدونم پست های قبل رو خوندید یا نه! اما حتما تاپیک های مربوطه رو کامل بخونید چون خیلی زیاد راجع به مسائلی که الان براتون عنوان خواهم کرد صحبت شده !
چند مورد رو به صورت کلی خدمتتون عرض کنم :
1- کلا برای پذیرش معدل لیسانس فاکتور مهمی هستش! متاسفانه معدل شما خیلی کمه !!!! کانادا هم که رو معدل بیشتر از سایر کشورها اهمیت میده متاسفانه! شما باید مینیمم دانشگاه های کانادا رو که مدنظرتونه چک کنید! ببینید مینیمم معدل تو سایت زدن یا نه و چک کنید
2- نمره زبان خیلی مهه ! هرچه بالاتر بهتر ، شما رو 7 سرمایه گذاری کنید
3- مقاله خارجی مهمه ، شما هم که دارید این امتیاز خوبیه برای شما واگر بتونید بازم مقاله خارجی معتبر بدید که دیگه بهتر
4-معدل ارشدتون که خب کلا خوبه اینم یه امتیاز دیگه
5- این که دانشگاه آزاد هستید مشکلی ایجاد نمیکنه ، نگران نباشید
6- ارتباط گرفتن با اساتید از همه چی مهمتره ، شما باید استادی پیدا کنید که زمینه ی کاریتون باهاش مرتبط باشه
خلاصه اینکه ، کل رزومه مهمه نه فقط یک فاکتور مثلا معدل یا زبان یا هر چیز دیگه ای
شما تا میتونید رزومه تون رو قوی کنید و با اساتید ارتباط برقرار کنید
نقطه ضعف شما معدل لیسانس متاسفانه اما این به معنی غیر ممکن بودن پذیرش نیست ، به نظرم شما مینیمم دانشگاه هارو حتما اول چک کنید
انشالله موفق باشید
نمیدونم پست های قبل رو خوندید یا نه! اما حتما تاپیک های مربوطه رو کامل بخونید چون خیلی زیاد راجع به مسائلی که الان براتون عنوان خواهم کرد صحبت شده !
چند مورد رو به صورت کلی خدمتتون عرض کنم :
1- کلا برای پذیرش معدل لیسانس فاکتور مهمی هستش! متاسفانه معدل شما خیلی کمه !!!! کانادا هم که رو معدل بیشتر از سایر کشورها اهمیت میده متاسفانه! شما باید مینیمم دانشگاه های کانادا رو که مدنظرتونه چک کنید! ببینید مینیمم معدل تو سایت زدن یا نه و چک کنید
2- نمره زبان خیلی مهه ! هرچه بالاتر بهتر ، شما رو 7 سرمایه گذاری کنید
3- مقاله خارجی مهمه ، شما هم که دارید این امتیاز خوبیه برای شما واگر بتونید بازم مقاله خارجی معتبر بدید که دیگه بهتر
4-معدل ارشدتون که خب کلا خوبه اینم یه امتیاز دیگه
5- این که دانشگاه آزاد هستید مشکلی ایجاد نمیکنه ، نگران نباشید
6- ارتباط گرفتن با اساتید از همه چی مهمتره ، شما باید استادی پیدا کنید که زمینه ی کاریتون باهاش مرتبط باشه
خلاصه اینکه ، کل رزومه مهمه نه فقط یک فاکتور مثلا معدل یا زبان یا هر چیز دیگه ای
شما تا میتونید رزومه تون رو قوی کنید و با اساتید ارتباط برقرار کنید
نقطه ضعف شما معدل لیسانس متاسفانه اما این به معنی غیر ممکن بودن پذیرش نیست ، به نظرم شما مینیمم دانشگاه هارو حتما اول چک کنید
انشالله موفق باشید

گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....