(11-11-2013, 07:08 PM)'7nim' نوشته:جناب من یه قایل راهنمای المان دیدم که نوشته هر دانشگاهی چند دانشکده داره و هر دانشکده دارای موسسات هست.تو قسمت رشتهای آلمانی دانشگاه براونشوایگ فقط مکانیک که machinebau هست رو دیدم اما تو لینکی که شما دادین تو قسمت energy & process engineering و زیر مجموعش زده institute for energy & process systems engineering
خوب این همون institute یا موسسه هست که تو راهنما گفته که در واقع یه بخش علمیه یا نه منظورش رشته ارشد مهندسی سیستم های فرایند که مرتبط با انرژیه هستش؟چون من تو قسمت رشته فقط ارشد مکانیک رو دیدم.خواستم بدونم این رشته هست یا که مثلا نه موضوعی که دانشجوهای ارشد مکانیک میتونن راجع بهش تحقیق کنن در هنگام تحصیل ارشد مکانیک یا چیزی شبیه این به طور غیر مستقیم نه که رشته مهندسی ارشد مستقیم باشه؟
من شنیدم که سمت غرب المان بهتره از شرق کلا از لحاظ ارامش و کار و موقعیت و جایگاه و اینکه این شهر رو هم شنیدم که خویه و دانشگاهشم خوبه وهزینه 500 یورو هم میشه با کار دانشجویی تا حدی از پسش بر اومد.البته درسته که میشه انتقالی گرفت اما کلا خواستم بدونم که این دانشگاه این رشته رو مستقیما داره ونامش همینه که گفتم یا نه.
https://www.tu-braunschweig.de/studienin...index.html
https://www.tu-braunschweig.de/fmb/instituteforschung
بله شما درست می فرمایید، در واقع رشته مکانیک یا همون به المانی machinebau در دانشگاه صنعتی برانشویگ بسیار قویه، اما اون زیر دپارتمانها در واقع فیلد شما رو برای انجام تحقیقات و تز مربوطه منتهی میکنه. پس اگر به گرایشی که علاقه داری باید بعدها زیر دپارتمان خودتم مشخص کنی. پس اینها رشته نیستن اما زیر مجموعه ای از رشته مکانیکه که بعدها شما توش در خصوص زمینه مورد علاقت تحقیق کنی.
کلاً سمت غرب و جنوب المان هزینه و صنعت قویتری بکار رفته و به طبع مردم علاقه دارن بیشتر این قسمتها زندگی کنن. اما حسن شرق هم هزینه معقول و تعداد دانشگاههای ممتاز است.
کلاً سمت غرب و جنوب المان هزینه و صنعت قویتری بکار رفته و به طبع مردم علاقه دارن بیشتر این قسمتها زندگی کنن. اما حسن شرق هم هزینه معقول و تعداد دانشگاههای ممتاز است.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public