10-11-2013, 02:40 PM
این موضوعی که تعریف کردم تقریبا مربوط به شش سال پیش هست و الان هم بابت تصمیمی که در آن زمان گرفتم پشیمان نیستم چون به جای اینکه وقت و انرژیام را صرف سر و کله زدن با ایشان کنم و هدر بدهم٬ بیشتر وقتم را در شرکتهایی که مشغول بودم صرف کردم و تجربه کاری خودم رو بهبود دادم. بله متاسفانه ساختن خیلی سخت است و از بین بردن ساختهها توسط عدهای که هچوقت خودشان معنی زحمت کشیدن را نفهمیدهاند خیلی آسان. به هر حال میبایست استفاده و هزینه هر کاری را دید. حالا شاید هم این فردی که شما گفتید به اندازه آن استاد ما بدقول نباشد و با قدری پیگیری کردنهای بیشتر٬ کارتان راه بیافتند. به ویژه اگر چاره دیگری نداشته باشید تنها راه حل همین پیگیری کردن است تا دست کم ایشان کار شما را در اولویت قرار دهد و کار دیگران را عقب بیاندازد!
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -