05-11-2013, 10:13 PM
درود
سوال 1) شما که اصل مدرکت رو فعلا لازم نداری و فقط الان یه ریز نمرات و موقت مدرک رو میخوای پس نباید مشکلی باشه !!!!!!!!!
یکم بهشون فشار بیارین و بگین اصل مدرک رو نمیخوام که 7میلیون بدم موقتش و ریز نمرات رو بهم بدین همین!!!!
چون واسه آزاد کردن اصل مدرک پول میگیرن نه ریز نمرات [img]images/smilies/huh.gif[/img]
آخه باید حداقل رئیس دانشگاه و مدیر گروه مهر و امضا کنه... حالا اگه هیچ راهی نداشت اینکارو کن ولی یکم ریسکه دیگه..
در هر صورت به نظرم کوتاه نیا و ریز نمرات رو بگیر... اینا هر روز یه مدل جدید گیر دادن اختراع میکنن
سوال 2) نه معمولا جواب اسکالر اوایل اِوریل /اواسط اردیبهشت میاد اگه اکسپت شده باشین..
تا جایکه یادم هست ایمیل هم میزنن و تو خود پروفایلتونم میاد پیغامش
سوال 1) شما که اصل مدرکت رو فعلا لازم نداری و فقط الان یه ریز نمرات و موقت مدرک رو میخوای پس نباید مشکلی باشه !!!!!!!!!
یکم بهشون فشار بیارین و بگین اصل مدرک رو نمیخوام که 7میلیون بدم موقتش و ریز نمرات رو بهم بدین همین!!!!
چون واسه آزاد کردن اصل مدرک پول میگیرن نه ریز نمرات [img]images/smilies/huh.gif[/img]
آخه باید حداقل رئیس دانشگاه و مدیر گروه مهر و امضا کنه... حالا اگه هیچ راهی نداشت اینکارو کن ولی یکم ریسکه دیگه..
در هر صورت به نظرم کوتاه نیا و ریز نمرات رو بگیر... اینا هر روز یه مدل جدید گیر دادن اختراع میکنن
سوال 2) نه معمولا جواب اسکالر اوایل اِوریل /اواسط اردیبهشت میاد اگه اکسپت شده باشین..
تا جایکه یادم هست ایمیل هم میزنن و تو خود پروفایلتونم میاد پیغامش
(05-11-2013, 08:33 PM)'saeedhn' نوشته: درود و تشکر
یه سوال داشتم: من سال آخر لیسانس برق علم و صنعت هستم. برای میلان فرم آنلاین رو پر کردم و زبان رو هم تا ددلاینش میرسونم ولی برای گرفتن مدارک مربوط به دانشگاه اینجا (ریز نمرات و...) دانشگاه میگه اول باید مدرکت رو آزاد کنی که هزینش حدود 7 میلیون میشه ولی میترسم این هزینه رو بدم ولی فاند بهم ندن. راهی نیست که مدارک غیر رسمی (در حد یه پرینت از سایتی که نمراتم توشه) رو براشون بفرستم. بعدا اگر فاند بهم دادن مدرکم رو آزاد کنم و اصلش رو بفرستم؟
یه سوال دیگه: همون موقع که جواب پذیرش بیاد، میگن که فاند هم بهم تعلق گرفته یا نه؟
اگر مرا به دوزخم بیفکنی، به اهل آتش خواهم گفت که من تو را دوست می دارم. "مناجات شعبانیه"