05-07-2011, 01:55 AM
(04-07-2011, 10:19 PM)Iman نوشته: پژمان جان من الان یه ساله هلند زندگی میکنم و آیلتسم 2 سال پیش 7.5 بود. رشتم هم ریاضی بوده و پایم قویه تقریبا. ولی آشنایی ندارم با این آزمون و تازه نشستم خوندم و کمی فهمیدم که چه جوریه.با توجه به محدودیت زمانیت به نظرم باید حسابی وقت بذاری، چون 2.5 ماه به خصوص برای بخش Verbal، زمان زیادی نیست. روزی باید حداقل 5،4 ساعت وقت بذاری.
ممنونم
همونطور که می دونی، آزمون از آگوست به شیوه ای جدید برگزار می شه و نوع آزمون تغییراتی می کنه. ولی چون منابع زیادی برای اون وجود نداره تنها راه چاره استفاده از منابع قدیمی و جدید همزمان هست.
منابع آزمون جدید:
برای آشنایی این تاپیک رو بخون. فایل پست شماره 5 رو خیلی توصیه می کنم. خوندنش هم وقت زیادی نمی گیره. برای شروع و آشنایی کافیه. همینطور کتاب Official Guide to the GRE® revised General Test رو توصیه می کنم تهیه کن. بهترین منبع برای آزمون جدید هست.
منابع آزمون قدیم:
تستهای بیگ بوک تستهای واقعی آزمون های قبلی GRE هستند که به عنوان بهترین منبع تست هستند. می تونی از اینجا و اینجا دانلود کنی.
برای بخش Quantitave به نظرم کتاب بارونز خوب و کامل میاد. این کتاب رو می تونی از پست شماره 6 دانلود کنی. تا می تونی از تست های بیگ بوک هم بزن. رمز موفقیت تو این بخش سرعت عمل بالا و دقت زیاد هست، که با تمرین به دست میاد.
برای بخش Verbal تنوع منابع خیلی زیاده. کتاب کاپلان به نظرم خوبه. اگر وقت کردی کتاب 1100 رو هم که تو پست شماره 6 همون تاپیک هست بخون. می تونی از نرم افزار های جعبه لایتنر هم برای مرور و یادآوری لغات استفاده کنی.
برای بخش Analytical Writing هم می تونی همون بارونز یا نوا رو بخونی. فایل pdf پست شماره 2 رو هم توصیه می کنم حتماً بخونی.
---------------------
به نظرم اول با آزمون جدید آشنایی پیدا کن، بعد برو یکی دو دوره تست بیگ بوک رو بزن تا تفاوت ها و اشتراکات این دو نوع آزمون دستت بیاد. بعضی از نکات منابع آزمونهای قدیمی برای آزمون جدید کاربردی نداره. اما یادگیری لغات و رایتینگ و بخش عمده از قسمت Quantitative در هر دو آزمون وجود دارند و نحوه آماده سازی برای اونها یکسان هست. موفق باشی.