08-10-2013, 02:28 AM
(07-10-2013, 10:17 PM)'Charming' نوشته:با کسب اجازه از دوستمون این رو بگم که کشورها رو هم محدود نکنید
متاسفانه معدل لیسانس شما به نسبت کمه و کانادا هم شدیدا معدل محور و استاد محور هستش
دقت کنید نمیگم کانادا رو روش حساب نکن ولی باید کاملا دقت کنید و REQUIREMENT هاشون رو بررسی کنید
اگر هم که امریکا میخوای با توجه به رشتت GMAT و یا GRE میخواد که مهمه
اگر میخواهید با دست باز اپلای کنید به نظرم روی مقالات بیشتر کار کنید و کشورهای اروپایی رو از یاد نبرید
دوست عزیزم Charming
این دید شما کاملا درسته که Apply کردن با دست باز و محدود نشدن به یک کشور خاص منطقی تره. من یکی از اهدافم از ادامه تحصیل در مقطع دکتری اینه که بتونم به واسطه اون مهاجرت کنم و Second Nationality بگیرم. یکی از دلایل مطرح کردن کانادا بعنوان انتخاب اصلی برام همینه. چون تا جایی که اطلاع دارم دانشجویان دوره دکتری که International هستن پس از یک سال از شروع تحصیل میتونن در کانادا Permanent Resident بشن. ولی آمریکا اینجوری نیست. یا بقیه کشورها.
این دید شما کاملا درسته که Apply کردن با دست باز و محدود نشدن به یک کشور خاص منطقی تره. من یکی از اهدافم از ادامه تحصیل در مقطع دکتری اینه که بتونم به واسطه اون مهاجرت کنم و Second Nationality بگیرم. یکی از دلایل مطرح کردن کانادا بعنوان انتخاب اصلی برام همینه. چون تا جایی که اطلاع دارم دانشجویان دوره دکتری که International هستن پس از یک سال از شروع تحصیل میتونن در کانادا Permanent Resident بشن. ولی آمریکا اینجوری نیست. یا بقیه کشورها.
ممنون میشم اگر راهنماییم کنین.