05-10-2013, 07:52 PM
(05-10-2013, 03:17 PM)'shintar' نوشته:سلاممن رشتم الکترونیک و گرایشم تو ارشد الکترونیک نوری بوده۱.لیسانس:دانشگاه آزاد معدل۱۵:۱۰۲.کارشناسی ارشد:دانشگاه آزاد معدل:۱۷:۸۰۳.تافل:۱۰۰ و جیآرای ۱۳۰۰۴.یه مقالهisi در راستای پایان نامهمیخواستم ببینم شانس من در دانشگاه epfl همراه با فاند چقدر است؟
سلام
داشنگاه ای پی اف ال واقعا دانشگاه سختیه!! متاسفانه دانشگاه های تاپِ سوییس در کمال تعجب از دانشگاه های تاپِ آمریکا هم سخت تره!! من یکی رو میشناسم از ام آی تی بورس گرفت ولی از دانشگاه زوریخ نه!!
به هر حال شناس که حتما دارید و تلاش کنید... به نظر من زیر 50% هست اما این دلیل نمیشه تلاش نکنید...
فراموش هم نکنید که به اندازه ی همه ی این مدارک و نمره هاتون، مخ زنیِ استادا هم مهمه در پروسه ی فاند گرفتنِ دکترا...
موفق باشید
داشنگاه ای پی اف ال واقعا دانشگاه سختیه!! متاسفانه دانشگاه های تاپِ سوییس در کمال تعجب از دانشگاه های تاپِ آمریکا هم سخت تره!! من یکی رو میشناسم از ام آی تی بورس گرفت ولی از دانشگاه زوریخ نه!!
به هر حال شناس که حتما دارید و تلاش کنید... به نظر من زیر 50% هست اما این دلیل نمیشه تلاش نکنید...
فراموش هم نکنید که به اندازه ی همه ی این مدارک و نمره هاتون، مخ زنیِ استادا هم مهمه در پروسه ی فاند گرفتنِ دکترا...
موفق باشید

راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز