(03-10-2013, 01:24 PM)'chrisredfield' نوشته:مرسی از راهنماییتون
اینکه میگید زودتر تصمیممو بگیرم لازمش اینه که بدونم اگر معدلمو به حدود 17 برسونم و آزمون زبان و جی آر ای ررو هم خوب بگذرونم اونوقت میتونم مطمئن باشم که حتما یه دانشگاه با سطح خوب قبولم اگر اینطور نیست تلاشمو بزارم واسه ارشد
پس بی زحمت بگید با این کارهایی که گفتید میشه گفت به طور قطع یه دانشگاه خوب واسه ارشد با فاند قبول میشم؟ولی در کل من حتی درس خوندن در یه دانشگاه متوسط در خارج از کشورو به تلاش واسه کنکور ارشد ترجیح میدم پس خواهشا
کارهایی رو که با انجامشون میشه مطمئن شد بدون شک تو یه دانشگاه سطح متوسط به بالا واسه ارشد قبول میشم چه کارایی هستن هر کاری بگین تو این 2.5 سال باقی مونده انجام میدم معدلمو همونطور که گفتین به 17 میرسونم مدرک زبان و جی آر ای هم با نمره خوب میگیرم مقاله هم روش کار میکنم اگر بازم کاری لازمه بگید که انجام بدم خیلی لطف میکنید اگر بازم راهنماییم کنید
دوست عزیز صد در صد
من خودم اون زمون به زودی شما تصمیم نگرفته بودم!
منظورم اینه که من ترم 6 بودم که تازه فهمیدم بابام اینجا موندن اصلا مفهوم نداره ...بریم اصل مطلب منحرف نشیم
ببینید کلا در حین درس خوندن تو دانشگاه همین که بتونید نمرات بالایی کسب کنید و نرم افزار یاد بگیرید خیلی هستش...زبان رو بیشتر تو تابستون تمرکز کنید
اگه قصدتون امریکاست قدم به قدم پیش برید:
1- معدل
2- جی ار ای
3 - تافل
4- مقاله (مهمه ولی نه به اندازه معدل به نظر من اگه دیدین ضربه میزنه به نمره رها کنید فعلا مقاله رو) و در ضمن تا ترم 5 و 6 اصلا به فکر مقاله نباشید
منظورم مقاله معتبر هستش یا نه کنفرانس های داخلی یا مقاله های داخلی که به درد خودشون میخوره فقط!
بله حتما میتونین حتی مستقیم دکترا هم برین بدون مقاله! به نتایج پذیرش دوستان هم سر بزنی همه چی واضحه
جی ار ای شدید وقت بذار از ترم 5 یا 6 به بعد
به فکر توصیه نامه هم باش از اساتید (منظورم رابطه هستش) البته رابطه مفید نه از اون رابطه های ابکی و ...که خودتون میدونید
پ.ن:به فکر ارشد یا مستقیم دکترا در خارج باش به خصوص امریکای کبیر
من خودم اون زمون به زودی شما تصمیم نگرفته بودم!
منظورم اینه که من ترم 6 بودم که تازه فهمیدم بابام اینجا موندن اصلا مفهوم نداره ...بریم اصل مطلب منحرف نشیم
ببینید کلا در حین درس خوندن تو دانشگاه همین که بتونید نمرات بالایی کسب کنید و نرم افزار یاد بگیرید خیلی هستش...زبان رو بیشتر تو تابستون تمرکز کنید
اگه قصدتون امریکاست قدم به قدم پیش برید:
1- معدل
2- جی ار ای
3 - تافل
4- مقاله (مهمه ولی نه به اندازه معدل به نظر من اگه دیدین ضربه میزنه به نمره رها کنید فعلا مقاله رو) و در ضمن تا ترم 5 و 6 اصلا به فکر مقاله نباشید
منظورم مقاله معتبر هستش یا نه کنفرانس های داخلی یا مقاله های داخلی که به درد خودشون میخوره فقط!
بله حتما میتونین حتی مستقیم دکترا هم برین بدون مقاله! به نتایج پذیرش دوستان هم سر بزنی همه چی واضحه
جی ار ای شدید وقت بذار از ترم 5 یا 6 به بعد
به فکر توصیه نامه هم باش از اساتید (منظورم رابطه هستش) البته رابطه مفید نه از اون رابطه های ابکی و ...که خودتون میدونید
پ.ن:به فکر ارشد یا مستقیم دکترا در خارج باش به خصوص امریکای کبیر
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.