(02-10-2013, 11:25 PM)'chrisredfield' نوشته: سلام من دانشجوی رشته مهندسی متالورژی و مواد دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی هستم و میخوام واسه فوق اپلای کنم الان ترم 3 هستم اگر معدل کلمو به بالای 16 برسونم تافلم با نمره بالای 100 بگیرم آزمون جی آر ای هم با یه نمره خوب بگذرونم در صورت نداشتن مقاله شانس پذیرش با فاند تو دانشگاه های کدوم کشورا و در چه سطحی رو دارم در صورت داشتن مقاله چطور؟
تو رو خدا زودتر جواب بدین واقعا سر در گمم نمیدونم شانس دارم یانه و بهتره واسه ارشد بخونم یا تمام وقتمو بزارم رو زبانو تحقیقو معدل در ضمن اصلا حالو حوصله کنکورو ندارم پس خواهشا راهنمایی کنید
دوست عزیز تصمیم فوری بگیرید که میخواید برید یا بمونید (اولین قدم) بررسی شرایط هستش
اولا اینو بدونید جی ار ای فقط واسه امریکا لازم و واجبه ...
معمولا واسه ارشد فاند کمه البته نه اینکه نشه ها میشه ولی باید خیلی توپ باشه رزومه
بالای 16 نه بالای 17 سعی کن باشه رقابت سنگین هستش (شما در نظر بگیر سایر کشورها رو...و شاگرد ای عجیب غریب چین و هند رو!!)
بله شانس دارید ولی ببینید زیاد روی مقاله مانور ندید مهمترین کار معدل حتی 0.01 بالاتر هستش بعد جی ارای که خیلی مهمه اگه امریکا میخوای و بعد تافل خوب و اگه شد تازه نوبته مقالس (منظورم اینا واسه یه نفر لیسانس هستش که میخوا دبره فوق یا مستقیم دکترا) و سایر موارد که الان شما ترم 3 هستی نیاز به دونستنش نیست
در ضمن سعی کن با استادات رابطه خوب برقرار کنی واسه توصیه نامه مشکل پیدا نکنی
در ضمن به فکر مستقیم دکترا هم میتونی باشی
در کل حتی غیرممکن هم ممکنه
اولا اینو بدونید جی ار ای فقط واسه امریکا لازم و واجبه ...
معمولا واسه ارشد فاند کمه البته نه اینکه نشه ها میشه ولی باید خیلی توپ باشه رزومه
بالای 16 نه بالای 17 سعی کن باشه رقابت سنگین هستش (شما در نظر بگیر سایر کشورها رو...و شاگرد ای عجیب غریب چین و هند رو!!)
بله شانس دارید ولی ببینید زیاد روی مقاله مانور ندید مهمترین کار معدل حتی 0.01 بالاتر هستش بعد جی ارای که خیلی مهمه اگه امریکا میخوای و بعد تافل خوب و اگه شد تازه نوبته مقالس (منظورم اینا واسه یه نفر لیسانس هستش که میخوا دبره فوق یا مستقیم دکترا) و سایر موارد که الان شما ترم 3 هستی نیاز به دونستنش نیست
در ضمن سعی کن با استادات رابطه خوب برقرار کنی واسه توصیه نامه مشکل پیدا نکنی
در ضمن به فکر مستقیم دکترا هم میتونی باشی
در کل حتی غیرممکن هم ممکنه
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.