11-06-2011, 07:11 PM
(11-06-2011, 02:18 PM)Karim نوشته: مرسي از جوابتونکریم جان من با حرفتون موافقم و همیشه هم برام جای سوال بود که بعضی ها چطور در مقطع فوق لیسانس از دانشجوهای دکترا یا اساتید دانشگاهی مقالات بیشتری دارند! دلایلش رو پیدا کردم و اینجا می گم:
واقعا مگه چندتا مقاله درست و حسابي ميشه از پايان نامه ارشد استخراج كرد. حتي بچه هايي هم كه دكترا ايران تموم كردند بيشتر از 2-3 تا مقاله درست و حسابي نمي دهند. در هر صورت بايد حداكثر تلاشو كرد.
من هنوز موندم چطور بعضي بچه ها چندين مقاله حتي در ليسانس ارايه دادند!
1- اولاً رشته با رشته فرق می کنه. مثلاً تو بعضی رشته ها که کار آزمایشگاهی دارند دادن مقاله به نسبت راحت هست. برای مثال رشته شیمی جزو رشته هایی هست که معمولاً دانشجویانش مقاله خیلی زیاد می دند. اما مثلاً رشته ای مثل ریاضی محض رو در نظر بگیرید. تو این رشته شما برای اینکه حرف جدیدی بزنید یا چیز جدیدی کشف یا اثبات کنید باید سالها از عمرتون رو صرف یه موضوع خاص بکنید. بنابراین تو این رشته ها دانشجوها معمولاً یا مقاله ندارند یا تعداد کمی مقاله دارند.
2- اصولاً مثل هر کار دیگه ای، اولین باری که مقاله می دید سخته. اما بعد از اینکه یه مقاله دادید و پذیرفته شد، به قول معروف می افتید رو غلتک و کم کم دستتون میاد که چطور مقاله بدید. در نتیجه زمانی که برای دادن مقالات بعدی صرف می کنید خیلی کمتر می شه.
3- برای اینکه از پایان نامه فوق لیسانس بشه چند تا مقاله داد کافیه نتایج کارتون رو به چند بخش تقسیم کنید و هر کدوم رو در یک مقاله ارائه بدید. یا گاهی وقتا می شه نتایج رو با کارهای دیگران مقایسه کرد و ازش مقاله در آورد.