07-09-2013, 10:06 AM
با خیلی از کارهای برنامهنویسی حقوق بالا میتونید بگیرید، از برنامهنویسی وب و موبایل گرفته تا برنامهنویسیهای سیستم. البته طبیعیه که باید برنامهنویسی خوبی باشید و بتونید در مصاحبههای کاری خوب ظاهر بشید و واقعا کار بلد باشید و بتونید در یک تیم کار کنید و از پس نوشتن نرمافزارهای بزرگ بربیایید.
در مورد مدرک که پرسیده بودید، گفتم که برخی مدارک حرفهایتر مثل CCIE مدارک بهتری هستند. البته اگر بخواهید کارهای برنامهنویسی انجام بدید خیلی به این جور مدارک نیاز ندارید و بیشتر مدرک دانشگاهی و مصاحبههای کاری مهمه.
در مورد Cloud Computing هم چون بحث مفصلی هست شما رو به ویکیپدیا ارجاع میدم.
در مورد مدرک که پرسیده بودید، گفتم که برخی مدارک حرفهایتر مثل CCIE مدارک بهتری هستند. البته اگر بخواهید کارهای برنامهنویسی انجام بدید خیلی به این جور مدارک نیاز ندارید و بیشتر مدرک دانشگاهی و مصاحبههای کاری مهمه.
در مورد Cloud Computing هم چون بحث مفصلی هست شما رو به ویکیپدیا ارجاع میدم.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.