(03-09-2013, 09:29 PM)'deltangi89' نوشته: سلام دوستانفرض كنيم 2 ماه براي GRE وقت بزاريد و بعدشم 1 ماه براي تافل. با اين شرايط بازم معتقديد ميتونيد نمرات بالايي بياريد؟ فكر ميكنم اگر آمريكا رو براي سال بعد بگذاريد فرصت بيشتري براي داشتن نمرات خوب داريد با توجه به اينكه آماده سازي مدارك خودش خيلي زمانبر و وقت گيره. اما با توجه به اينكه معدل 2 سال آخرتون بالاي 16 شايد بد نباشه امسال براي 2-3 جا تو كانادا اقدام كنيد. البته بازم نمره ي تافل رو ميخواد كه ميتونيد تا 3 ماه ديگه احتمالا مهيا كنيد. بازم تصميم نهايي با شماست. شادزي
من لیسانس شیمی دانشگاه تهران بودم ولی متاسفانه با معدل 13.66 فارغ تحصیل شدم البته باید عنوان کنم معدل دو سال آخرم بالای 16 هستش.
ارشد دانشگاه خلیج فارس بوشهر بودم و شاگرد اول ورودی خودم بودم با معدل 17. یه مقاله دارم! ایمپکتش 4 به بالا هست و از معتبرترین ژورنال های رشته م محسوب می شه. و تو چندتا سمینار خارجی و داخلی هم به عنوان همکار استادم مقاله ارائه دادم. در ضمن همکار استادم در یک طرح پژوهشی صنعتی بودم و سابقه ی تدریس در دانشگاه علمی-کاربردی دارم. هنوز نمره ی تافل و GRE ندارم ولی می تونم نمره های بالایی بیارم!
امروز به فکر اپلای و گرفتن فاند افتادم به نظرتون با توجه به نداشتن نمره ی تافل و GRE برای امسال می تونم اقدام کنم؟ با توجه به شرایط من چه کشورهایی پیشنهاد می کنید؟
ممنون می شم اگه راهنماییم کنید.
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull