31-08-2013, 11:49 AM
(31-08-2013, 09:07 AM)'waitman19' نوشته:از پاسخت ممنونم. فقط با توجه به این دو بخش صحبتات، دو تا سوال برام ایجاد شد:
1- متوجه نشدم چرا 5-6 سال؟ مگه ویزای دانشجویانی که برای تحصیل به امریکا میرن، سینگله؟ یا نه؛ مشکلی به جز این، وجود داره؟
2- من تاپیک «هدف از رفتن به امریکا» رو هم خوندم (و از نظرات شما اونجام استفاده کردم) ولی با این وجود، هنوز هم توجیه نشدم که برای کسی که هدفش: تحصیل در یک دانشگاه خوب (نه بسیارعالی)، دسترسی به سطحی از کیفیت زندگی اجتماعی مطلوب و کسب درآمد خوب (نه میلیاردر شدن) هست، چرا امریکا؟!
ضمناً ، با توجه به اینکه شما هم در امریکا زندگی کردی و هم کانادا، میشه لطفاً یه مقایسه کلی از این جهات، بین این دو انجام بدی؟
همواره سپاسگزارم بابک جان
۱. بله، اغلب ویزاهای دانشجویی امریکا سینگله و اونهایی هم که مالتیپل میگیرند فقط برای ۲ سال اعتبار داره. در نتیجه در طول مدت تحصیل و احتمالا حداقل یکی دو سالی بعد از فارغالتحصیلی تا زمانی که هنوز گرین کارد ندارید، رفت و آمد مشکله.
۲. اگر هدفتون تحصیل در یک دانشگاه نسبتا خوب و داشتن سطح زندگی مناسب هست، احتمالا دلیل خیلی مهمی برای رفتن به امریکا وجود نداره. کشورهای دیگهای مثل کانادا یا استرالیا ممکنه همین شرایط رو با سختی کمتر به شما بدند.
در مورد مقایسه امریکا و کانادا، میشه خیلی مطلب نوشت. من اگر بخوام یک مقایسه مختصر و کلی بکنم، باید بگم که
- برای رشته من که کامپیوتره، امریکا از نظر موقعیتهای شغلی و پیشرو بودن در تکنولوژی بسیار جلوتر از کاناداست.
- سرعت زندگی و به طبع اون استرس در امریکا بیشتره.
- امریکا کشور سوسیالی نیست و خدمات اجتماعی زیادی از طرف دولت به شهروندان ارائه نمیشه، اما کانادا تا حد خوبی سوسیاله و خدمات بیشتری از جمله بیمه به شهروندان میده.
- مهاجرت به کانادا روال سادهتری نسبت به امریکا داره.
- مالیات در کانادا بالاتر از امریکاست.
- آب و هوای امریکا در مجموع بهتر از کاناداست. به خصوص آب و هوای کالیفورنیا خیلی بهتر از هر نقطهای از کاناداست.
- حقوقها در امریکا برای رشتههای فنی معمولا بالاتر و هزینههای زندگی پایینتر از کاناداست.
- تعداد دانشگاههای مطرح در دنیا در امریکا بسیار بیشتر از کاناداست.
۲. اگر هدفتون تحصیل در یک دانشگاه نسبتا خوب و داشتن سطح زندگی مناسب هست، احتمالا دلیل خیلی مهمی برای رفتن به امریکا وجود نداره. کشورهای دیگهای مثل کانادا یا استرالیا ممکنه همین شرایط رو با سختی کمتر به شما بدند.
در مورد مقایسه امریکا و کانادا، میشه خیلی مطلب نوشت. من اگر بخوام یک مقایسه مختصر و کلی بکنم، باید بگم که
- برای رشته من که کامپیوتره، امریکا از نظر موقعیتهای شغلی و پیشرو بودن در تکنولوژی بسیار جلوتر از کاناداست.
- سرعت زندگی و به طبع اون استرس در امریکا بیشتره.
- امریکا کشور سوسیالی نیست و خدمات اجتماعی زیادی از طرف دولت به شهروندان ارائه نمیشه، اما کانادا تا حد خوبی سوسیاله و خدمات بیشتری از جمله بیمه به شهروندان میده.
- مهاجرت به کانادا روال سادهتری نسبت به امریکا داره.
- مالیات در کانادا بالاتر از امریکاست.
- آب و هوای امریکا در مجموع بهتر از کاناداست. به خصوص آب و هوای کالیفورنیا خیلی بهتر از هر نقطهای از کاناداست.
- حقوقها در امریکا برای رشتههای فنی معمولا بالاتر و هزینههای زندگی پایینتر از کاناداست.
- تعداد دانشگاههای مطرح در دنیا در امریکا بسیار بیشتر از کاناداست.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.