29-08-2013, 09:44 PM
(29-08-2013, 07:41 PM)'Omidhamooni' نوشته: سلام دوستان
میخواستم بدونم در حال حاضر بهترین سفارتخونه(آمریکا) برای اخذ ویزای دانشجویی کدام هست.
من اسکالرشیپ گرفتم (MFA-Graphic Design) اما نمره زبانم حد نصابو نیوورده. ولی تو فرم I-20 زده که برام کلاس ESL میزارن.
اما خودم باز میخوام امتحان بدم که نمره حدنصاب رو بیارم قبل از رفتن. با این شرایط بهترین سفارت کدوم میتونه باشه.
در ضمن من برای Winter /january 2014 باید اونجا باشم.
ممنون میشم از کمکتون.
دوست من، اینکه کدوم سفارت دقیقا بهترین سفارت هست، موضوعی است که واقعا نمیشه به ظور دقیق جواب داد، چون بعضی سفارت ها در سال یا ماه های گذشته روند خوبی داشتند ولی امسال مقداری تغییر رویه دادند. بنظرم اگر برای شما امکان داره، نمره حد نصاب زبان رو بیارید و با I-20 جدید برای مصاحبه اقدام کنید چون معمولا سفارت های سیاست دوستانه ای نسبت به دوره های ESL ندارند، ولی اگر با این شرایط خواستید اقدام کنید، بنظرم سفارت امریکا در آنکارا (علیرغم بعضی از موارد) نسبت به سایر سفارت های تصمیم های عاقلانه تری (!) اتخاذ میکنه (توجه داشته باشید که این صرفا یک پیشنهاد بر اساس شنیده های شخصی از دوستان و مراجعه کنندگان به این سفارت است).
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.