پرواز من در تاریخ 27 آگوست از تهران تا رم با Alitalia و از رم تا آتلانتا با Delta بود (کلا پرواز با احتساب 2 ساعت lay over در فرودگاه رم، حدود 19 ساعت طول کشید - حدود 6 ساعت از تهران تا رم و حدود 11 ساعت از رم تا آتلانتا)
دو تا چمدون داشتم و یک کوله پشتی و یک carry on...کوله پشتی رو در تهران وزن نکردند ولی carry on رو وزن کردند و گفتند که وزنش زیاده (11 کیلو بود به جای 8 کیلو) و اضافه کردند که باید وزنش رو کم کنی و نمیگذارند ببری داخل هواپیما و ... ولی من نه من از وزنش کم کردم و نه جایی از من پرسیدند که این چیه که داری با خودت میبری داخل هواپیما! چه در تهران و چه در رم! ضمن اینکه پرسیدم میتونم carry on رو tag بزنم و بدم همراه بار؟ گفتند نمیشه (ولی جالبه که چند هفته پیش، یکی از دوستان همین کار رو در همین پرواز انجام داده بود! که فکر کنم بیشتر به اون نفری بستگی داره که پشت counter نشسته!)
وقتی به آتلانتا رسیدیم، افسر CPB سوالات معمول رو پرسید (ضمن چک کردن مدارک شامل؛ فرم I-20، گذرنامه و نامه Late Arrival - چون من حدود 16 روز بعد از کلاس ها میرفتم!)، فقط بهم گفت که باید یکسری بررسی اضافه هم انجام بشه و خودش هم اضافه کرد که اصلا جای نگرانی نیست و این روندی کاملا طبیعی است (همونجور که اینجا هم اشاره کرده بودم) برای بررسی بیشتر من رو به یک اتاق دیگه راهنمایی کردند و چون چند نفر قبل من هم در صف انتظار بودند، حدود 30 دقیقه طول کشید تا نوبت به من برسه. این بار هم افسر بعد از چک کردن وضعیت SEVIS (این مرحله کاملا معمول است ولی چون سفارت اسم دانشگاه مقصد رو در ویزای من اشتباه وارد کرده بود!!! یکم بیشتر زمان گرفت) سوالات معمول رو پرسید که کجا میخوای بری، چی میخوای بخونی، چه کسی هزینه هات رو پرداخت میکنه، در آخر هم گفت اوه! کلاس هات 15 روزه که شروع شده، چرا اینقدر دیر بهت ویزا دادند؟ (و من فقط تونستم بهش لبخند تحویل بدم با این سوالش!!)
در هواپیما هم فرم وسایل همراه یا به قول خودشون blue declaration form رو پر کرده بودیم که همراه با سایر مدارک به افسر اول دادم و بعد از اینکه افسر دوم گفت، اکی welcome to US و مهر رو داخل گذرنامه زد...رفتم برای بازرسی چمدون ها، که خب ازم پرسیدند چه چیزهایی همراهت داری، من هم گفتم سبزی و میوه خشک...گفتند اکی میتونی بری (یعنی اصلا حتی در چمدون رو باز هم نکردند - البته دوست دیگه ای اونجا بود که کلا وسایل خودش و همسرش رو داشتند می گشتند).
کلا برخورد همگی افسرها خوب بود، اتفاقا به یکی شون وقتی گفتم از ایران اومدم، کلی ذوق کرد
حالا چرا، نمیدونم 
فقط یه توصیه کنم برای جلوگیری از Jet Lag شدن به دوستان؛ در طول پرواز حتما سعی کنید که هر چند ساعت، بلند بشید و راه برید و به قول دوستان، یه تکونی به خودتون بدید
و البته خوردن آب و آبمیوه هم به شدت توصیه میشه. به امید موفقیت و سفری آسان برای همه دوستان 
در هواپیما هم فرم وسایل همراه یا به قول خودشون blue declaration form رو پر کرده بودیم که همراه با سایر مدارک به افسر اول دادم و بعد از اینکه افسر دوم گفت، اکی welcome to US و مهر رو داخل گذرنامه زد...رفتم برای بازرسی چمدون ها، که خب ازم پرسیدند چه چیزهایی همراهت داری، من هم گفتم سبزی و میوه خشک...گفتند اکی میتونی بری (یعنی اصلا حتی در چمدون رو باز هم نکردند - البته دوست دیگه ای اونجا بود که کلا وسایل خودش و همسرش رو داشتند می گشتند).
کلا برخورد همگی افسرها خوب بود، اتفاقا به یکی شون وقتی گفتم از ایران اومدم، کلی ذوق کرد

فقط یه توصیه کنم برای جلوگیری از Jet Lag شدن به دوستان؛ در طول پرواز حتما سعی کنید که هر چند ساعت، بلند بشید و راه برید و به قول دوستان، یه تکونی به خودتون بدید

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.