29-08-2013, 03:18 AM
(25-08-2013, 02:18 PM)'omidhldn' نوشته: با سلام خدمت دوستان سوال من در مورد زمان پر کردن فرم ,اماده سازی مدارک و ارسالشون هست چون تا اونجا که خوندم اگه پذیرش مثلا پاییز 2013 باشه مدارک باید پاییز 2012 ارسال شه ایا این درست هست؟
دوره کارشناسیم بهار 2015 تموم می شه با توجه به شرایطم و جستجویی که کردم دانشگاه رو پیدا کردم اگه بخوام سال 2015 پذیرش بگیرم مدارک رو باید در په تاریخی ارسال کنم .
این هم متن قسمت deadline دانشگاه:
Pre-Application
Applications may be submitted throughout the year, if the pre-application form is online.
The deadline for each winter semester is April 30th.
Full-Application
The full application can be made as soon as you receive your reference number and the required forms.
The deadline for each winter semester is June 30th.
Start of Programme
Middle of October of each year (preparatory semester)
Last Registration (Immatriculation)
End of October.
سلام دوست من و خوش اومدید 
برای پاییز 2013 شما تا آپریل 2013 وقت دارید اپلای کنید (به صورت آنلاین) و بعدش مدارکتون رو تا 30 جون وقت دارید بفرستید که به طور کامل اپلای کرده باشید و در صورت قبولی تا وسط اکتبر وقت دارید که ثبت نام کنید...
شما باید تا آپریل 2015 اپلای کنید و تا جون 2015 مدارکتون رو به دستشون برسونید...
موفق باشید و امیدوارم جوابتون رو گرفته باشید

برای پاییز 2013 شما تا آپریل 2013 وقت دارید اپلای کنید (به صورت آنلاین) و بعدش مدارکتون رو تا 30 جون وقت دارید بفرستید که به طور کامل اپلای کرده باشید و در صورت قبولی تا وسط اکتبر وقت دارید که ثبت نام کنید...
شما باید تا آپریل 2015 اپلای کنید و تا جون 2015 مدارکتون رو به دستشون برسونید...
موفق باشید و امیدوارم جوابتون رو گرفته باشید

راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز