06-08-2013, 11:58 AM
(06-08-2013, 12:16 AM)'M2020' نوشته: سلام ، من ارشد نرم افزار هستم. لیسانسم دانشگاه آزاد شیراز با معدل 16/56 و ارشدم دانشگاه آزاد قزوین معدل 15/23.
مدرک ielts با نمره ی 6/5. و یک الی دو مقاله ی ژورنال هم میتونم اماده کنم. میخواستم بدونم چقدر شانس پذیرش در مقطع Ph.d دارم. ضمنا منظورم از پذیرش ، پذیرش بدون فاند است. خیلی ممنون میشم اگه زودتری راهنمایی بفرمایین
ضمن عرض خوش امدگوی به تیم اکادمیا کافه؛
شما در کل شانست بد نیست، اما نمیشه دقیق هم گفت حتماً پذیرش میشی! زیرا معدل فوق شما نشان میده که درستون در اون مقطع با افت تحصیلی روبرو بوده! همین ممکنه کمی در انتخاب شما خلل ایجاد کنه. اما بهتره برای دوره دکتری از دانشگاه متوسط تا خوب اتریش اقدام کنید، ضمناً اگر بتونید مدرک زبان المانی هم ارائه بدید که مطمئناً تاثیر بسزایی خواهد داشت. من پیشنهاد میکنم سایر کشورها رو مد نظر قرار بده
شما در کل شانست بد نیست، اما نمیشه دقیق هم گفت حتماً پذیرش میشی! زیرا معدل فوق شما نشان میده که درستون در اون مقطع با افت تحصیلی روبرو بوده! همین ممکنه کمی در انتخاب شما خلل ایجاد کنه. اما بهتره برای دوره دکتری از دانشگاه متوسط تا خوب اتریش اقدام کنید، ضمناً اگر بتونید مدرک زبان المانی هم ارائه بدید که مطمئناً تاثیر بسزایی خواهد داشت. من پیشنهاد میکنم سایر کشورها رو مد نظر قرار بده
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public