24-07-2013, 04:47 PM
(24-07-2013, 03:57 PM)'mnsh' نوشته: سلام
من دانشجوی دانشکده فنی دانشگاه تهران هستم میخاستم ببینم با معدل 17 از چه دانشگاه هایی (کانادا -امریکا -انگلیس)با فاند کامل برای رشته ریاضی میتونم پذیرش بگیرم زبانم هنوز مشخص نیست.و با یکی از استادام رو مقاله کار میکنم ولی هنوز چیزی چاپ نکردم.
راستش خيلي كلي پرسيديد. ولي در مجموع من فكر ميكنم معدلتون رو بتونيد حفظ كنيد و اينكه تغيير رشته هم داريد . تو رشته ي رياضي بتونيد تحقيقاتي داشته باشيد و نمرات زبان خوب. رو اسم دانشگاه هم بخوام حساب كنم. ميمونه زبان كه براتون خيلي تعيين كننده ميشه.
مقاله هم كه چاپ شه كه خيلي بهترم ميشه وضعيت. فقط هر چه زودتر شروع كنيد به خوندن براي زبان. من در مورد آمريكا صحبت ميكنم. تافل و GREبالا ميتونه شما رو خيلي به خواسته اتون نزديك كنه. به نظرم زبان رو شروع كنيد زودتر. فكر ميكنم ليسانس هستيد. اگر بله ، حتما هم براي ارشد هم براي دكتري مستقيم چند دانشگاه از آمريكا رو ( در صورت گرفتن مدارك زبان مورد نياز) در نظر داشته باشيد در بين انتخابهاتون. شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
مقاله هم كه چاپ شه كه خيلي بهترم ميشه وضعيت. فقط هر چه زودتر شروع كنيد به خوندن براي زبان. من در مورد آمريكا صحبت ميكنم. تافل و GREبالا ميتونه شما رو خيلي به خواسته اتون نزديك كنه. به نظرم زبان رو شروع كنيد زودتر. فكر ميكنم ليسانس هستيد. اگر بله ، حتما هم براي ارشد هم براي دكتري مستقيم چند دانشگاه از آمريكا رو ( در صورت گرفتن مدارك زبان مورد نياز) در نظر داشته باشيد در بين انتخابهاتون. شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull