22-07-2013, 11:36 AM
(20-07-2013, 03:44 PM)'pepsinardiola' نوشته: بله. من تازه ترم 4 لیسانسم تموم شده و همون طور که گفتین تا حالا مقاله ننوشتم. سوالامم مربوط به کشور خاصی نیست. ولی من شنیدم که برای آمریکا نمره GRE خیلی خیلی مهمه. حتی یکی از سال بالایی های ما که از دانشگاه پنسیلوانیا ادمیشن گرفته بود، می گفت بیشتر از معدل لیسانسم به نمره GRE ام توجه کردن. یه نکته دیگه: همون می گفت دو رشته ای کردن لیسانس با رشته ای مثل ریاضی محض خیلی تاثیر مثبتی برای پذیرش خواهد داشت. (رشته اصلیش مکانیک بود.) می خوام ببینم اگه خیلی خوبه، منم دو رشته ای کنم. ولی اگه نمی ارزه بی خیال شم و به همون مقاله فکر کنم. (چون خیلی شرایطم سخت می شه). بازم ممنون. راستی این تو گلوم گیر کرده بود که بگم این سایت عجب سایت بهتریه نسبت به اپلای ابرود (از لحاظ سطح علمی بچه ها و زود جواب دادن). مرسی که زود جواب می دین.![]()
راستش بر اساس تجربیات خودم و اطرافیان حیفم اومد این مطلب رو بهتون نگم. برای رشته های فنی به نمره GRE بخصوص نمره quantitative و verbal رو اهمیت میدن. حداقل معدل مهمه (خودشون مشخص کردن) ولی چون اونا نمی تونن دقیق اونو بسنجن نمره GRE اهمیت زیادی پیدا می کنه. داشتن مقاله از این نظر خیلی مهمه که اگر شما بخواین در کنار یک استاد کار کنید و به عنوان research assistant درس بخونین که حقوق هم داشته باشید حتما باید مقاله ارائه کنید. مگر با هزینه شخصی برید ولی باز هم حداقل یک مقاله رو داشته باشید بهتره. کلا توصیه می کنم سعی کنید استاد پیدا کنید حتی اگر برای پذیرش الزامی نباشه چون در نهایت اونایی که استاد دارن راحت تر پذیرش میشن. موفق باشید.