15-07-2013, 08:06 PM
(14-07-2013, 04:49 AM)'pepsinardiola' نوشته: سلام. من دانشجوی دانشگاه شریفم. رشته مهندسی کامپیوتر و گرایش سخت افزار. معدلم 17.34 هست. میخوام ببینم اگه یه نمره قابل قبول تو زبان (مثلاً 85 یا 90 تو تافل یا بالای 1000 تو GRE) بیارم، میتونم برای دکترای مستقیم اپلای کنم یا نه؟ اصلاً شرایط گرفتن پذیرش برای دکترای مستقیم چیه؟ مرسی از لطفتون اگه جواب بدین.
براي دكتري مستقيم شما بايد نشون بدي با ارشدهاي همون رشته ميتوني رقابت كنيد. لذا نمراتي كه گفتيد من خيلي رقابتي نميدونم. البته شما يك نكته ي مثبت كه داريد اسم و رسم دانشگاهتون و معدلتونه. لذا ممكنه با همين نمراتي هم كه گفتيد اگر بتونيد استاد پيدا كنيد پذيرش با فاند بگيريد. اما نكته ي ديگه تغيير رشته است. براي دكتري تغيير رشته دادن گاها ممكنه مانع از فاند گرفتن در سال اول بشه چون استاد مي خواد مطمئن شه شما ميتونيد . به همين خاطر بازم پيشنهاد ميكنم كه اول تماس با اساتيد در زمينه ي دلخواهتون. بعدم نمرات خوب زبان و نهايتا آيتم هاي ديگه مثل توصيه نامه و انگيزش رو جدي بگيريد. شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull