11-07-2013, 06:48 PM
(08-07-2013, 04:21 PM)'spantia' نوشته: سلام
می خواستم بدونم با شرایط من میشه برای master آمریکا یا کشورهای اروپایی مثل سوئد و آلمان فاند گرفت؟
رشته برق-الکترونیک
دانشگاه آزاد لاهیجان
معدل 17.36
البته من هنوز فارغ التحصیل نشدم و باید پروژم را ارائه بدم.
واسه زبان نمی دونم باید از کجا شروع کنم و چه مدارکی نیاز دارم.
ولی استادی دارم که خودش مقاله های زیادی داره(داخل و خارج از ایران) و می تونه برام توصیه نامه بنویسه
لطفاً راهنماییم کنید
ممنون
سلام و خیلی خوش آمدید به اینجا.. 
خوبه که از الان شروع به تلاش کردید برای پذیرش گرفتن و امیدوارم که موفق باشید در این راه...
ببینید به طور کلی برای مقطع ارشد خیلی زیاد بورس پیدا نمیشه و این نکته ی مهمیه که باید در نظر داشته باشیدش...
و اینکه شانس قبولیتون خیلی بستگی به تلاشتون و خوب انجام دادن کار های پذیرش داره... معدلتون خوبه و این شانستون رو زیاد میکنه، میتونید با نمره ی زبان خوب این شانس رو باز هم بیشتر کنید ، اگه میخاید از آمریکا پذیرش بگیرید (که به نظر من بهتره این کار رو بکنید) باید امتحان جی آر ای رو هم بدید، ولی اروپا نمیخاد...
بازم میگم که خیلی امیدوار به فاند نباشید و من با شرایط شما حتما و حتما آمریکا رو پیشنهاد میدم...
موفق باشید

خوبه که از الان شروع به تلاش کردید برای پذیرش گرفتن و امیدوارم که موفق باشید در این راه...
ببینید به طور کلی برای مقطع ارشد خیلی زیاد بورس پیدا نمیشه و این نکته ی مهمیه که باید در نظر داشته باشیدش...
و اینکه شانس قبولیتون خیلی بستگی به تلاشتون و خوب انجام دادن کار های پذیرش داره... معدلتون خوبه و این شانستون رو زیاد میکنه، میتونید با نمره ی زبان خوب این شانس رو باز هم بیشتر کنید ، اگه میخاید از آمریکا پذیرش بگیرید (که به نظر من بهتره این کار رو بکنید) باید امتحان جی آر ای رو هم بدید، ولی اروپا نمیخاد...
بازم میگم که خیلی امیدوار به فاند نباشید و من با شرایط شما حتما و حتما آمریکا رو پیشنهاد میدم...
موفق باشید

راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز