(26-06-2013, 03:37 PM)'bella' نوشته: با سلام حضور دوستان عزیز
من ارشد باغبانی گرایش گیاهان زینتی هستم. خیلی علاقمند به ادامه تحصیل در رشته فضای سبز هستم. میخواستم بپرسم کدوم دانشگاهها دکترای این رشته رو دارن؟ من خودم جستجو کردم ولی نتونستم... مد نظرم هم بیشتر اروپا و استرالیا و کاناداست. و یه سوال دیگه اینکه کلا چه دانشگاههایی در این کشورها برای رشته من مناسبتر هستند؟ خیلی ممنون میشم من رو از سردرگمی نجات بدین
سلام. خوش اومدین به فروم 
فکر کنم خوب نگشتین چون با کلماتی مثل Landscape architecture، Landscape design و Environmental design بگردین حتما پیدا میشه. باز شما کلمات کلیدی رشته مورد علاقه تون رو بهتر می دونید. مثلا در کانادا سومی رو باید سرچ کنید و پیدا کنین رشته رو مثل اینجا و اینجا. ولی بعضی جاها باید در دپارتمان های دیگه مثل horticulture ،plant science و شاید environmental science دنبالش باشین. یعنی بعضی جاها دنبال دپارتمان مختص این رشته نباشین بلکه دنبال استادی باشین که تو این فیلد کار میکنه.

فکر کنم خوب نگشتین چون با کلماتی مثل Landscape architecture، Landscape design و Environmental design بگردین حتما پیدا میشه. باز شما کلمات کلیدی رشته مورد علاقه تون رو بهتر می دونید. مثلا در کانادا سومی رو باید سرچ کنید و پیدا کنین رشته رو مثل اینجا و اینجا. ولی بعضی جاها باید در دپارتمان های دیگه مثل horticulture ،plant science و شاید environmental science دنبالش باشین. یعنی بعضی جاها دنبال دپارتمان مختص این رشته نباشین بلکه دنبال استادی باشین که تو این فیلد کار میکنه.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا