25-06-2013, 09:20 PM
همونطور که در دو سه روز اخیر دیدیم، دلار دوباره کمی افزایش پیدا کرده. به نظر من کاهش شدیدش بیشتر یه مساله روانی بوده و خیلی ها از ترس اینکه دلار قراره خیلی ارزون بشه شروع به فروش دلارها کردند و با افزایش عرضه و کاهش تقاضا، قیمت دلار کاهش پیدا کرد. ولی از اونجایی که از نظر اقتصادی، اوضاع روابط خارجی و وضعیت تحریمها، تغییری رو در کشور شاهد نبودیم، این روند متوقف شد و دوباره دلار افزایش پیدا کرد.
من فکر می کنم تا زمان روی کار آمدن رئیس جمهور جدید، اگر اتفاق عجیبی رخ نده، دلار در همین حدود نوسان خواهد کرد، و به تدریج اگر که سیاست های دولت جدید در جهت تعامل با کشورهای خارجی و رونق تولید و رفع تحریم ها باشه، مسلماً دلار کاهش پیدا می کنه و احتمالاً به حدود 2500-2700 خواهد رسید.
البته من سر رشته ای در اقتصاد ندارم و تحلیلی که ارائه کردم صرفاً بر اساس مطالعاتم در سایت های مختلف و شنیدن نظرات دیگران بود!
من فکر می کنم تا زمان روی کار آمدن رئیس جمهور جدید، اگر اتفاق عجیبی رخ نده، دلار در همین حدود نوسان خواهد کرد، و به تدریج اگر که سیاست های دولت جدید در جهت تعامل با کشورهای خارجی و رونق تولید و رفع تحریم ها باشه، مسلماً دلار کاهش پیدا می کنه و احتمالاً به حدود 2500-2700 خواهد رسید.
البته من سر رشته ای در اقتصاد ندارم و تحلیلی که ارائه کردم صرفاً بر اساس مطالعاتم در سایت های مختلف و شنیدن نظرات دیگران بود!